Ένας μεγάλος ” έρωτας” γεννήθηκε στα… Τρίκαλα, Θεόφιλε!

Φαίνεται ότι τα Τρίκαλα κέρδισαν την καρδιά του δήμαρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου και έγιναν πρώτυπο αυτοδιοίκησης. Μια πόλη που χρησιμοποιεί στα μέγιστα τις νέες τεχνολογίες για την καθημερινότητα των πολιτών. Μια πόλη , ένας δήμος που σε λίγο θα έχει αυτοματοποιηθεί εντελώς .. όλα με ένα κουμπί.  Βεβαίως υπάρχουν και οι αντιρρήσεις.. Ότι όλη αυτή η τεχνολογία έχει το δικό της κόστος και στο περιβάλλον και στους ανθρώπους εξ αιτίας των εκπομπών ενέργειας. Αλλά και τι δεν γίνεται στη ζωή χωρίς κόστος?

Δμήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικάλων

Τα Τρίκαλα λοιπόν που κάποτε ήτανε «η βλαχιά» της Ελλάδας , τα τελευταία χρόνια είναι ο δήμος πρώτυπο εκσυγχρονισμού χαρη στο δημαρχό του. Έναν νέο άνθρωπο τον Δημήτρη  Παπαστεργίου “ψωνισμένο” με τους αυτοματισμούς και τις νέες τεχνολογίες.

Με το που ανέλαβε καθήκοντα ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ντουγρού για Τρίκαλα, αλα μπρατσέτο με τον αντιδήμαρχο Διονυση Μινέτο.

Τα Τρίκαλα εμπνέουν τον Θεόφιλο.. Ετσι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί σε κατεπείγουσα συνεδρίαση αίτηση ένταξης σε πρόγραμμα “ρομποτικής» στάθμευσης και ελέγχου θέσεων στάθμευσης στο πολύπαθο Αργοστόλι..  Δεν καταλαβαίνουμε πολλά επί του προγράμματος, θα τα δούμε επι του αποτελέσματος.. Γιατι να εγκαταστήσεις ρομποτάκια σε μια πόλη κυκλοφοριακού χάους και ανυπαρξίας βασικών υποδομών όπως λχ χώρων σταθμευσης,  είναι ένα ζήτημα..

Εν τω μεταξύ ! Στα Τρίκαλα πάλι ο Θεόφιλος!! Τονε μαρτύρησε ο συνάδελφός του δήμαρχος Τρικάλων (Τρικκαίων για την ακρίβεια) με ανάρτηση στο facebook

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο