Σε σημερινό μας δημοσίευμα σχετικά με την απόφαση της εταιρείας Jet2 να διακόψει τις πτήσεις της από το Εδιμβούργο προς την Κεφαλονιά(διαβάστε εδώ) ο Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου ο κ. Νίκος Κουρκουμέλης απάντησε στο άρθρο μας μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Παραθέτουμε το σχόλιο του:

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ KEFALONIAPRESS.
Αυτά πού ανάφερα σε δελτίο τύπου μετά την επιστροφή από το Λονδίνο όσον αφορά τις προκρατήσεις ήταν συμπεράσματα όχι μόνο δικά μου αλλά και των υπολοίπων που συμμετείχαν στην έκθεση, από συζητήσεις με tour operetors συμπεριλαμβανομένου και της JET2.

Τώρα για την σωστή ενημέρωση του κόσμου κάνω γνωστό ότι η πτήση πού ακυρώθηκε από το Εδιμβούργο αντικαταστάθηκε με άλλη από το Μπέρμιγχαμ. Ενώ άλλη πτήση της ίδιας εταιρίας πού πέρυσι έγινε Ιούλιο και Αύγουστο μόνο, του χρόνου θα γίνει όλη την σαιζόν.

Επίσης ενδέχεται να μπει μια επιπλέον πτήση ακόμη από την ίδια εταιρεία μια και μετά την κατάρρευση του Thomas Cook πολλαπλασίασε τα δωμάτια της στο νησί. Επομένως οι πτήσεις θα είναι περισσότερες και όχι λιγότερες όπως αναφέρετε.

Αυτά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Όσον αφορά το σχόλιο για τον Κεκάτο δεν το καταλαβαίνω μια και το 2019 ήταν μια καλή χρονιά για το νησί και τα κρουαζερόπλοια πολύ περισσότερα.

Ο κ.Νίκος Κουρκουμέλης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η εταιρεία Jet2 είχε ανακοινώσει την πτήση από το Μπέρμιγχαμ για την Κεφαλονιά αρχικά το 2018 ώστε να ξεκινήσει το 2019 αλλά στη συνέχεια μετέφερε την έναρξη της για το 2020(διαβάστε εδώ).

Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αντικατάσταση απλώς είναι ένα λεκτικό δημιούργημα του Αντιδήμαρχου τουρισμού….καθώς μέχρι και πριν λίγο χρονικό διάστημα οι πτήσεις από το Εδιμβούργο προς την Κεφαλονιά για το 2020 υπήρχαν στο σύστημα των κρατήσεων…!!!

Και αν υποθέσουμε ότι υπάρχει αντικατάσταση κάτι που δεν ισχύει γιατί λοιπόν δεν το ανέφερε στο δελτίο τύπου του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού που “κόπτεται” για την αντικειμενική ενημέρωση του κοινού….???

Απέκρυψε την πραγματικότητα…..???

Οι πτήσεις από το Μπέρμιγχαμ που έχουν ανακοινωθεί εδώ και πολλούς μήνες δεν έχουν καμία σχέση με τη διακοπή των πτήσεων από το Εδιμβούργο…..αυτή είναι μια συσχέτιση του Αντιδήμαρχου τουρισμού που ήθελε να πει κάτι για να αιτιολογήσει το αρνητικό γεγονός.

Σε ένα άλλο σημείο αναφέρει ο Αντιδήμαρχος τουρισμού ότι κάποια πτήση της εταιρείας που το 2019 ήταν μόνο Ιούλιο και Αύγουστο το 2020 θα πραγματοποιηθεί ολόκληρη τη σεζόν χωρίς να αναφέρει ποια είναι αυτή.

Λοιπόν κ. Αντιδήμαρχε τουρισμού το 2019 το πρόγραμμα της εταιρείας είχε ως εξής:

ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ 4/5-28/9

ΛΗΝΤΣ 10/5-27/9

ΛΟΝΔΙΝΟ/STANSTED 4/5-28/9

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΙΝΤΛΑΝΤΣ 8/5-25/9

ΓΛΑΣΚΩΒΗ 8/5-25/9

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ 8/5-25/9

Συνεπώς όλες οι πτήσεις είχαν ξεκινήσει τον Μαίο και ολοκληρώθηκαν το Σεπτέμβριο και άρα η παραπάνω αναφορά είναι αναληθής και αποτελεί παραπληροφόρηση….!!!

Δυστυχώς ο Αντιδήμαρχος τουρισμού λίγες εβδομάδες μετά αφού ανέλαβε την θέση του απέδειξε ότι δεν γνωρίζει και προσπαθεί με ανυπόστατες θεωρίες και λόγια να μας κάνει υποδείξεις περί σωστής ενημέρωσης…..!!!

Αυτή είναι η σχολή “ΚΕΚΑΤΟΥ” για την οποία αναρωτιέται αλλά την ίδια ώρα την υποστηρίζει με πάθος….πιθανόν να είναι ο μέντορας του…!!!

Στην επόμενη ανάρτηση σας……μην ξεχάσετε να μας πείτε για την Condor…!!!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο