Οι Εθελοντικές ομάδες 21ας και Ελειου Πρόννων με ανακοινώσεις τους στα social media ζητούν απο τους πολίτες να συμμετάσχουν αυριο Κυριακή στην προσπάαθεια καθαρισμού των σπιτιών στο Νυφι απο τις λάσπες.

Η ανακοίνωση της εθελοντικής ομάδας Ελειού Πρόννων γράφει

Οποιος συμπολιτης μας θελει να βοηθησει στον καθαρισμο τον σπιτιων που εχουν υποστει ζημιες απο την κακοκαιρια και σε συνεργασια με της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ που θα βρισκονται εκει μπορει να ελθει αυριο κυριακη 17/11/2019 στις 10:00 στο σχολειο στο Νύφι. Θα χρειαστουν μποτες καθως εχει πολλυ λασπη , γαντια και όρεξη για δουλεια. Θα πρεπει να βοηθησουμε ολοι να επανελθει στην κανονικοτητα το χωριο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιμωτάτων “Κόκκινος βράχος”, ανακοινώνει:

Η Ομάδα Εθελοντικής Δασοπροστασίας της περιοχής μας θα συμμετάσχει αύριο στο καθαρισμό σπιτιών στο χωριό Νύφι που είναι γεμάτα με φερτά υλικά και λάσπες που προκλήθηκαν απο την τελευταία κακοκαιρία.

Εικόνες που όλοι είδαμε και που μας έκαναν να θυμηθούμε οτι πριν 9 χρόνια είχαμε περάσει παρόμοια κατάσταση και εμείς στο χωριό μας.

Για το λόγο αυτό στέλνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους χωριανούς που θέλουν να βοηθήσουν να συμμετάσχουν αύριο εθελοντικά σε αυτή τη προσπάθεια.

Όσοι ενδιαφέρονται ας στείλουν μήνυμα στην Ελπίδα Αλεξανδράτου για να κανονίσουν το σημείο και την ώρα αναχώρησης.

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο