ΟΑΣΑ: Νέα γραμμή ΚΤΕΛ Κηφισός – Ελαιώνας για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών

Στη δημιουργία νέας express γραμμής ΚΤΕΛ Κηφισός – Σταθμός Ελαιώνα και σε τροποποιήσεις των λεωφορειακών γραμμών προχώρησε ο ΟΑΣΑ από χτες Κυριακή  1η Δεκεμβρίου.

Οι αλλαγές αυτές γίνονται με γνώμονα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού και την αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών, δίνοντας έμφαση στη διασύνδεση λεωφορειακών γραμμών με τους σταθμούς μέσων σταθερής τροχιάς( μετρό, ηλεκτρικός, τραμ).

Συγκεκριμένα, η συγκοινωνιακή παρέμβαση που μας αφορά είναι εκείνη από το ΚΤΕΛ Κηφισού προς Ελαιώνα.

052 Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού – Σταθμός Ελαιώνα

Καθιερώνεται νέα express γραμμή 052 Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού – Σταθμός Ελαιώνα, με σκοπό την συγκοινωνιακή σύνδεση του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού με τον σταθμό μετρό «ΕΛΑΙΩΝΑΣ», προκειμένου να βελτιωθεί η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των επιβατών από και προς τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού (δυνατότητα μετεπιβίβασης στη γραμμή μετρό 3). Η νέα γραμμή θα λειτουργεί παράλληλα με την υπάρχουσα γραμμή 051 Ομόνοια – Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού (μέσω Ακαδημίας Πλάτωνος) και την Χ93 Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – ΚΤΕΛ Κηφισού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου, Διονύση Κακολύρη, ”η γραμμή θα ξεκινάει κάθε μέρα από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 1,40 ευρώ. Όπως και σε όλα τα μέσα της Αθήνας, με αυτό το εισιτήριο, παίρνεις οποιοδήποτε άλλο μέσο στα επόμενα 90 λεπτά, έτσι αυτός που παίρνει το εισιτήριο (1,40 ευρώ) στο ΚΤΕΛ για να πάει στον Ελαιώνα, θα μπαίνει στο μετρό με το ίδιο εισιτήριο”.

SOURCEhttps://www.ethnos.gr/
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο