Ούτε ενας , ούτε δυο ,ούτε τρεις!! Τέσσερα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέρχονται το Σάββατο στο Αργοστόλι για να αναμορφώσουνε και να συμμορφώσουνε τον ΣΥΡΙΖΑ της Κεφαλονιάς!

 •  Νίκος Παπάς πρωην Υπουργός πρώην υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
 •  Γιώργος Σταθάκης, πρωην Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Ελλάδας
 •  Σπύρος Δανέλλης πρ. βουλευτής Κρήτης
 •  Γιάννης Μπαλαφας, πρωην Υπουργός Οικονομικών
 •  Αφροδίτη Θεοπεφτάτου πρ. βουλευτής
 • Νίκος Παπας

  Γιώργος Σταθάκης

  Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

  Γιάννης Μπαλάφας

 Παρ’ ολίγο υπουργικό συμβούλιο να είχαμε! Αυτοί λοιπόν οι κορυφαίοι  θα προσπαθήσουνε να τιθασεύσουν τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ της Κεφαλονιάς για να δεχτούνε την διεύρυνση με παλιούς του ΠΑΣΟΚ. Τόσο παλιούς που φθάνουνε ίσα με τη σειρά του Νικόλα Βαλλιανάτου!

Νικόλας Βαλλιανάτος

 Οι Κεφαλονίτες ΣΥΡΙΖΑίοι έχουνε στήσει τα ποδάρια . «Νικόλας Βαλλιανάτος, δεν μπαίνει στην οργάνωση» και θα το γυρίσουνε στο αντάρτικο. Από την άλλη όμως οι φανατικοι φίλοι του Νικόλα, ατυχώς όλοι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζουν να μοστράρουνε μπλουζάκια και πανό “Ο παλιός είναι αλλιώς”

Λούκα Κατσέλη Σταύρος Σπαθής

Μα το κακό για τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματαίνει έδεπα! Με τη φόρα που έχει πάρει ο Σταύρος Σπαθής και τη μεγάλη προβολή που έχει πετύχει ακόμα και σε τηλεοπτικά δίκτυα εθνικού βεληνεκούς, πάει σούμπητος για το ΣΥΡΙΖΑ! Το αποκάλυψε άλλωστε και στην πρόσφατη συνέντευξη του στο web radio ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ!

Και για του λόγου το αληθές , ότι κάι τρέχει με Σπαθή δηλαδή, και οι τέσσερεις κατερχόμενοι εξ ουρανών αρχάγγελοι ΣΥΡΙΖΑίοι θα παραστούν σε μεγαλη εκδήλωση του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ την Κυριακή !  Άγνωστο το θέμα συζήτησης αλλά το θέμα της συζήτησης δεν είναι θέμα…  Θέματα βρίσκουνται όσα θες … Ανασυγκρότηση να χουμε και ότι να ΄ναι!!

ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ μου,  Καλή σας  Συμμόρφωση!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο