14:44:58 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι ληστές ήταν τουλάχιστον δύο. Αυτούς που είδε το θύμα ήταν ενας με κουκούλα και ένας με κράνος..  Το θύμα πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί από το Νοσοκομείο Αργοστολίου , έχει υποστεί με τραύματα στο πρόσωπο κυρίως αλλά χωρίς κίνδυνο της ζωής του. Ευτυχώς που οι ληστές μείνανε στις γροθιές, για σκεφτείτε να χρησιμοποιούσαν και τίποτε ..σιδερικά! Που πάμε πατριώτες?

===

12.45 μμ Αντιμέτωπος με ληστές βρέθηκε αργά χθες το βράδυ γνωστός επιχειρηματίας του Αργοστολίου και μάλιστα έξω από το σπίτι του!!  Όπως φαίνεται οι ληστές ήταν καλά πληροφορημένοι του, του είχαν στήσει ενέδρα για την αρπαγή των χρημάτων μετά το κλείσιμο του καταστήματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα οι κακοποιoί ήταν δυο άτομα που τον κτύπησαν με ιδιαίτερη μανία στο πρόσωπο  και τον τραυμάτισαν.  Μια ακόμα ληστεία σε μια σειρά άλλες που έχουν γίνει στην Κεφαλονιά το τελευταίο διάστημα, με μια μεγάλη διαφορά ενώ οι προηγούμενες ήταν σε κλειστά σπίτια, αυτή έγινε με επίθεση σε βάρος της ζωής ενός ανθρώπου.

Απίστευτα γεγονότα για τη μικρή μας κοινωνία. Επισημαίνουμε ότι για το συμβάν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την Αστυνομία το γεγονός όμως ότι στο σπίτι του θύματος ήταν από το πρωί η Ασφάλεια ίσως να είναι μια επιβεβαίωση. Ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του ο συμπατριώτης μας.  Αλλά περισσότερο ευχόμαστε να είναι ένα κακόγουστο αστείο της αγοράς και να μην έχει συμβεί τίποτε.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του θέματος χωρίς την έγκριση του Kefaloniapress

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο