Το ζήσαμε κι αυτό! Νεκραναστήθηκε η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ !! Θαύμα ! θαύμα!

Το μόνο σίγουρο σε τούτο το νησί πατριώτες είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να πλήξουμε.

Βγήκανε λοιπόν προχτές από τη Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ να βρίσουνε τους  συντρόφους τους, που πηδάνε  από τα παράθυρα και εγκαταλείπουν το κόμμα  γιατί βλέπετε τους έτσουξε, σου λέει έχουμε μείνει τρεις κι ο κούκος, τους παίρνει κι αυτούς  ο ΣΥΡΙΖΑ  στο τέλος θα μείνουμε με τον κούκο αμανάτι.

Αυτό μπορώ να πω ότι το καταλαβαίνω, αλλά ρε αθεόφοβοι, τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά που γράψατε.

Έχετε μούτρα και μιλάτε εσείς, για το μεγάλο και ωραίο ΠΑΣΟΚ, που το εκφυλίσατε αφού βουτήξατε στις μίζες, την διαφθορά, την ρεμούλα, τα σκάνδαλα  και την επιδεικτική πολυτελή ζωή, πατώντας πάνω στα όνειρα και τις ελπίδες του κοσμάκη που σας πίστεψε.

Έχετε μούτρα και μιλάτε  εσείς, για το άνοιγμα που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη κοινωνία, που για να βγει πρόεδρος ο Γιωργάκης Παπανδρέου, έγραψε σε μια εβδομάδα κοντά ένα εκατομμύριο ‘φίλους’ τους κόμματος κι όταν κάποιοι από αυτούς μπαίνανε να ψηφίσουνε στο Ρεγγίνα, ψαχνόντουσαν οι παλιοί να τους αναγνωρίσουνε.

Έχετε μούτρα και μιλάτε εσείς, που αφού τον βγάλατε πρωθυπουργό με το περιβόητο ‘λεφτά υπάρχουν’ μετά στήθηκε με τη πλάτη στο Καστελόριζο και μας είπε, ‘ουπς λάθος, λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για σάλιο’ και κουβάλησε το ΔΝΤ να εποπτεύει τη χώρα, σαν γκιλοτίνα πάνω από το κεφάλι μας.

Έχετε μούτρα και μιλάτε  εσείς, που με τον άλλο σας πρόεδρο τον Βενιζέλο, τακιμιάσατε χρόνια ολόκληρα με το Σαμαρά και ψηφίζατε το ένα μνημόνιο πίσω από το άλλο χωρίς καν να τα διαβάζετε τρομάρα σας, μέχρι που πετάξατε τα μυαλά του κοσμάκη και πηδούσε  από τα μπαλκόνια για να γλυτώσει.

Σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που σας παίρνει τον κόσμο γιατί δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι εσείς  τους διώχνετε με αυτά που κάνετε.

Αυτοί οι άνθρωποι σας εγκατέλειψαν πρώτα  το 2015 και αντί  να τα βρείτε με το ΣΥΡΙΖΑ που του αφήσατε την καυτή πατάτα  στα χέρια και να κυβερνάτε παρέα, γίνατε πιο δεξιοί και από τη Νέα Δημοκρατία.

Κατέβαζε ο Μητσοτάκης  τους Μακεδονομάχους στους δρόμους, από κοντά κι εσείς  να φωνάζετε για προδότες ενώ ξέρατε την αλήθεια από την εποχή του Αντρέα Παπανδρέου.

Χτυπιόταν η δεξιά  στη Μάντρα και το  Μάτι, από κοντά κι εσείς που μαζί της φέρνετε ακέραια την ευθύνη για τα χάλια της Αθήνας, αφού για 40 χρόνια κυβερνούσατε εναλλάξ, 20 εκείνη και  άλλα 20 εσείς. Βάραγε το ντέφι ο Μητσοτάκης κι εσείς με τη Φώφη αρχηγό, χορεύατε σαν την μαϊμού του γύφτου.

Και στις τελευταίες εκλογές, πατώσατε πάλι σύντροφοι γιατί ο κόσμος που ψήφισε δεξιά, πήγε στην ορίτζιναλ κι όχι στο δικό σας γιαλαντζί μπερντέ, βγάζοντας τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση. Βέβαια, για  αυτό το τελευταίο κάποια στιγμή η επιστήμη πρέπει να πάρει θέση, αλλά  το θέμα αυτό δεν είναι του παρόντος.

Σας είχε αμολυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ και πήγαινε ο κάθε πικραμένος στα κανάλια ζητώντας να εκτελεστεί ο προδότης Τσίπρας και δεν τον υπερασπιστήκατε ποτέ. Να σας δω τώρα αν τολμάτε να πείτε το όνομά σας με το φίμωμα  που επιβάλλει ο Μητσοτάκης…

Το τι θα κάνετε με τους πρώην συντρόφους σας κι εκείνοι με σας, δική σας δουλειά αλλά να βγαίνετε να ρίχνετε την ευθύνη στο ΣΥΡΙΖΑ για την  κατάντια σας πάει πολύ, σύντροφοι.

Το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με όσους γράφονται στο κόμμα, δική του δουλειά επίσης, μην νοιάζεστε και θα την βρει την άκρη όταν έρθει η ώρα.

Κοιτάξτε λοιπόν  να μαζευτείτε κανά βράδυ, να κάνετε ένα μνημόσυνο και να πιείτε ένα τσίπουρο στη μνήμη του μακαρίτη  γιατί αν κάποιος έφαγε τα ψωμιά του… αυτοί είστε εσείς σύντροφοι.

Αριστοφάνης ο νεότερος

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο