ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙ Ω ΠΑΙ
(Εσύ είσαι ανίκητος παιδί μου)

Η αρχαία αυτή ρήση που κοσμεί τα νέα αποδυτήρια του Α.Ο Σάμης, ήταν ο χρησμός της Πυθίας προς τον Μέγα Αλέξανδρο όταν ξεκινούσε την εκστρατεία του, χρησμός που έδωσε αυτοπεποίθηση και δύναμη στο στρατό του και τον ίδιο.

Μπορεί ο Α.Ο Σάμης να μην είναι ανίκητος αγωνιστικά αλλά ούτε και παιδί πια, μιας και μπαίνει στο 37ο έτος της ιστορίας του. Ανίκητη όμως, είναι η αγάπη των παιδιών και των ανθρώπων γύρω του που είναι η καρδιά του σωματείου αυτού, για τον αθλητισμό, τις αξίες του και τα συναισθήματα που προσφέρει!

Η αγάπη αυτή λοιπόν έχει οδηγήσει αυτή την ΟΜΑΔΑ μέχρι σήμερα και την έχει μετατρέψει σε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Οικογένεια με μεγαλύτερα και με μικρά αδέλφια που στα δύσκολα κλαίνε μαζί και στα εύκολα πειράζει ο ένας τον άλλον μέχρι δακρύων….χαράς αυτή τη φορά! Είτε με γέλια είτε με δάκρυα, τα παιδιά αυτής της οικογένειας έχουν διαλέξει το σωστό δρόμο! Άλλωστε γιαυτό δεν είναι οι οικογένειες;; Για να μας δείχνουν το δρόμο!

Η οικογένεια λοιπόν του Α.Ο Σάμης απέκτησε κάτι που αξίζει σε ΟΛΕΣ τις οικογένειες του κόσμου! Απέκτησε ένα υπέροχο ΣΠΙΤΙ, τα καινούρια της αποδυτήρια!
Η ιστορία έχει ως εξής, μια μέρα ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και πολιτικός μηχανικός, ο Κυριάκος Μωραΐτης έφερε ένα ΟΝΕΙΡΙΚΟ σχέδιο αποδυτηρίων Champions league και μας είπε: «Έτσι θα τα κάνουμε». Φυσικά δεν τον πίστεψε κανείς, μέχρι που ξεκίνησε και έγινε σχεδιαστής,μάστορας και όσα χρειάστηκαν για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα! Φυσικά δεν θα μπορούσε να το κάνει μόνος του! Παιδιά της ομάδας αλλά και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας ήταν αρωγοί, όλοι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, στο έργο αυτό!!! Κυριάκο το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!!!


Σας ευχαριστούμε ειλικρινά:
Παπαδημάτος ΑΕ που είναι δίπλα μας από την πρώτη μέρα κατασκευής του νέου γηπέδου, για τα υλικά δόμησης!
Γυψοσανίδες Ανατόλι για την τοποθέτηση γυψοσανιδών!
Ηλεκτροδυναμική και ιδιαίτερα τον Γεράσιμο Καβαλλιεράτο που ξημεροβραδιάστηκε για τα ηλεκτρολογικά!
Μωραΐτη Βασίλη για τη δωρεά πλακιδίων!
Τον Σπύρο Καψογιώργο που μετά τη δουλειά του ερχόταν να τοποθετήσει τα πλακάκια και να βοηθήσει!
Τον Φλαμιάτο Γεράσιμο για τον Ελαιοχρωματισμό!
Την Ηλεκτραγορά Κοκκόσης Αντρέας για την τηλεόραση μας!
Το κατάστημα Μαμούθ!
Τον Άρη Καβαλλιεράτο για τις φωτογραφίες!
Τον Βαλλάτο Γιάννη για την καθημερινή του βοήθεια!

Φυσικά την ψυχή του ΑΟΣ Βαγγέλη Μιχαλάτο που είναι πάντα εκεί, βοηθώντας μας να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!!!!!

 

ΠΗΓΗ:FACEBOOK  ΑΟ ΣΑΜΗΣ

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο