Η αλήθεια είναι ότι οι εστιάτορες σπάνια καλούνται σε συνεντεύξεις καθώς το ενδιαφέρον για τις τοπικές εξελίξεις στον τουρισμό αρχίζει και τελειώνει στα ξενοδοχεία και άντε λίγο και στα μικρά καταλύματα.

Δεν είναι όμως έτσι! Οι εστιάτορες έχουν μεγάλο μερίδιο τόσο στη τοπική αγορά συνολικά όσο και στη τουριστική. Είναι από τα επαγγέλματα που συμπληρώνουν το τουριστικό πρόσωπο του νησιού μας.

Ποια είναι τα προβλήματα αυτού του κλάδου ? Ποιες οι προοπτικές του και ποια η συμβολή του στην εξυπηρέτηση των τουριστών του 2020 που θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο?

Ακούστε τη συζήτηση που έγινε σήμερα στο web radio τση Κεφαλονιάς http://www.stokitrino.gr στο παρλατόριο «Καλημερούδια σας» με την Ελένη Χιόνη και συνομιλητή τον Μάκη Σιμωτά, ιδιοκτήτη της ταβέρνας Ο ΜΑΚΗΣ και πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών εστιατορίων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ενας νέος άνθρωπος o Μάκης Σιμωτάς, νέος και στο επάγγελμα , μας μιλά για το πώς βιώνει ο ίδιος αυτόν τον κλάδο με τις υποχρεώσεις και τις δυσκολίες του αλλά και για την συμβολή και των εστιατόρων στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.

Ακούστε την εκπομπή:

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο