Με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο καμία επαφή κ. δήμαρχε Ληξουρίου?? (ανανεωμένο)

Διαβάσαμε στο facebook του κ. Γιωργου Κατσιβέλη για τη συνάντησή του με καθηγητές του Πανεπιστημιου Αν. Αττικής . Το συγχαίρουμε αν και δεν καταλάβαμε ποιό είναι ακριβώς το σχέδιο συνεργασίας για το Ληξούρι αλλά αυτά ειναι θέματα silicon valley … που να τα καταλάβουμε εμείς..

Ενα ερώτημα κ. δήμαρχε… αν επιτρεπετε… Πριν κινήσετε για Αθήνα, Πάτρα και όπου αλλού να βρείτε Πανεπιστήμια για συνεργασία , συναντηθήκατε με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο , είδατε περιθωρια συνεργασίας με τις σχολές του? Ποιά τα αποτελέσματα?

Το Post του κ. Κατσιβέλη στο facebook :

Επίκεψη στο Τμήμα Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Γιώργος Κατσιβέλης.
Παρόντες ήταν:
Ο Πρόεδρος του Τμήματος Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Γεώργιος Πρινιωτάκης,
Ο Τέως αντιπρύτανης Καθηγητής κ. Δημήτριος Τσελες,
Η Επίκουρη Καθηγήτρια κα Νέλλη Λελίγκου
Ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Δημήτριος Πυρομάλης
Ο Ειδικός Διδάσκων Δρ Ευάγγελος Παπακίτσος
Ο Εντεταλμένος Διδάσκων Δρ Νικόλαος Λάσκαρης
Ο Συνεργάτης Ερευνητής κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης.

Συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου Ληξουρίου με το Πανεπιστήμιο και η δυνατότητα υπογραφής μνημονίου συνεργασίας των δυο πλευρών με στόχο την παραγωγή μελετών και εφαρμογής καινοτόμων προτάσεων στους τομείς που το Πανεπιστήμιο μπορεί με το Επιστημονικό του προσωπικό να προσφέρει στο Δήμο Ληξουρίου.

===

Διαβαστε τώρα και το Post καθηγητή μετά τη συνάντηση με τον κ. Κατσιβέλη:

Αποσύρουμε το Post του Δρ. Νικολάου Λάσκαρη μετά απο απαίτησή του διότι εκ παραδρομής δεν είχαμε αναφέρει τη πηγή και δεν ζητήσαμε την άδειά του. Ζητάμε συγνώμη απο τον κ. καθηγητή για την παράλειψη μας.  Ο Δρ. Νικόλαος Λάσκαρης, ειναι τ. Εντεταλμένος Διδάσκων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων . Εντεταλμένος Διδάσκων Παν. Δυτικής Αττικής .

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο