Κολοκυθάκια «παπουτσάκια» με λουκάνικο, ντομάτα και φέτα

Κλεομένης Ζουρνατζής, Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος Food styling: Tina Webb

42

Δοκιμάστε τις τούτες τις νόστιμες γεμιστές «βαρκούλες». Σε αυτά τα διαφορετικά παπουτσάκια αντί για μελιτζάνα βάζουμε κολοκύθι και αντί για κιμά λουκάνικο.

Το καλοκαίρι επιτέλους ήρθε! Προμηθευόμαστε μεγάλα αλλά τρυφερά κολοκύθια και ετοιμάζουμε εύκολα και γρήγορα «παπουτσάκια» λίγο διαφορετικά από τα κλασικά. Κόβουμε τα κολοκύθια σε βαρκούλες και τα γεμίζουμε με ζουμερές ντομάτες, πικάντικη φέτα και λόγο χωριάτικο λουκάνικο. Τα πασπαλίζουμε με θρυμματισμένο μπαγιάτικο ψωμί και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά στην επιφάνεια. Συνοδεύουμε με ντοματοσαλάτα με δυόσμο, ελιές θρούμπες και ζεστό ψωμί της αρεσκείας σας.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!