Γιώργος Λιάγκας: «Να διαβεβαιώσω τη Σταματίνα για να κοιμάται ήσυχη…» – Η σκληρή απάντησή του στην Τσιμτσιλή

90

Ο ένας διαψεύδει το ρεπορτάζ του άλλου

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Θέλω να κάνω ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τη φίλη μου τη Σταματίνα, που την εκτιμώ. Πάμε στον Κασσελάκη για να λύσουμε αυτό το περιβόητο μυστήριο. Η αγαπημένη μου λοιπόν Σταματίνα είπε χθες ξεκάθαρα επειδή το άκουσα, ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα εγώ χθες και είπα ότι δεν πρόκειται ο Αργυρός να τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη.

Δείτε τη δήλωση της Σταματίνας και δείτε και τη δική μου. Όταν λέω τραγουδάω στον γάμο σημαίνει ότι έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση, ότι έχω πάρει την ορχήστρα μου και πάω και τραγουδώ στον γάμο. Δεν σημαίνει ότι είμαι προσκεκλημένος σε έναν γάμο, μου δίνει το μικρόφωνο ο γαμπρός και λες άντε στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι.

Σήμερα η Σταματίνα με έψεξε, ότι διαστρέβλωσα το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω τη Σταματίνα – για να κοιμάται ήσυχη – ότι οι πληροφορίες μου συνήθως, όχι πάντα, είναι σωστές. Σπάνια όταν δίνω ρεπορτάζ πέφτω έξω. Θέλω λοιπόν να πω, γιατί μου έρχονται και τώρα οι πληροφορίες, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη και του κυρίου Tyler o Κωνσταντίνος Αργυεός, τέλος το κλείνουμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!