Καθηλώνει η Βάνα Μπάρμπα: «Κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του»

133

Η Βάνα Μπάρμπα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη και στο περιοδικό OK! μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, την κόρη της, Φαίδρα αλλά την κακοποίηση που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία από σύντροφό της.

Με άριστα το 10, πώς βαθμολογείς τον εαυτό σου ως μητέρα;

Δεν μου αρέσει να βάζω βαθμούς, πιστεύω ότι ήμουν πολύ μέτρια. Δεν ήμουν σωστή μητέρα γιατί δεν γνώριζα. Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είμαστε για οικογένεια.

Αυστηρή σε βρίσκω…

Αληθινή είμαι. Όταν πολλοί σε έχουν είδωλο, δεν μπορείς να έχεις βατή οικογένεια. Τα παιδιά δεν μας φταίνε σε τίποτα. Εμείς κάνουμε λάθη.

Σου παραπονέθηκε ποτέ για αυτό η Φαίδρα;

Ποτέ. Το παιδί είναι γενναιόδωρο και σωστό. Εγώ έχω τις ενοχές. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις γονείς νάρκισσους. Η μητρότητα όμως είναι η απόλυτη θυσία. Καλός γονιός δεν γίνεσαι επειδή κάνεις μεγάλα πάρτι στο παιδί και τρέχεις στη Μύκονο. Αυτό χρειάζονται τα παιδιά;

Βάνα Μπάρμπα – Η εξομολόγηση για την κακοποίηση

«Έχω ζήσει την κακοποίηση μικρή, στα 19 μου, από έντονη ζήλια. Επειδή μας κοιτούσαν κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του.

Πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι, πνιγόμουν, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ακόμα έχω τραύμα από αυτό, πας να βάλεις ένα μαξιλάρι δίπλα μου και τρομάζω. Στα 19 μου όμως δεν καταλάβαινα πόσο σοβαρό ήταν αυτό που δεχόμουν. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά», εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό OK.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!