ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Παγκόσμια ημέρα κοροϊδίας από την διοίκηση Μιχαλάτου του Δήμου Αργοστολίου.

1093
Παντελής Ιωαννίδης

Παγκόσμια ημέρα κοροϊδίας από την διοίκηση Μιχαλάτου του Δήμου Αργοστολίου.

Πολύ θετικό για μένα ήταν τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα σας γιατί δεν συμμετείχα στην παγκόσμια ημέρα του ποδηλάτου (στην εκδήλωση που έκανε η διοίκηση Μιχαλάτου ) και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

1) Το ποδήλατο εδώ και 45 χρόνια είναι στη καθημερινότητα μου, δεν περιμένω την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου για να το θυμηθώ.

2 ) Δεν με κάλεσε η διοίκηση του κ.Μιχαλάτου να παραβρεθώ στην τυπική εκδήλωση που έκαναν…..
Πως να με καλέσουν εξάλλου αφού έχουν δείξει το χαρακτήρα τους και την πραγματική τους αγάπη για το ποδήλατο αλλά και για την πόλη που ζούνε…..

3 ) Στο κείμενο που ακολουθεί είναι η αγάπη που έχει η διοίκηση του κ.Μιχαλάτου για το ποδήλατο.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 8396
10/5/23

Κυρίες και κύριοι :
Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όσους πολύ καλά γνωρίζουν και να ενημερώσω όσους τυχόν δεν γνωρίζουν τα εξής:
Ήταν πρωτόγνωρη για εμένα αυτή η αδιαφορία που έζησα στις ΤΡΕΙΣ παρεμφερείς επιχειρηματικές προτάσεις που κατέθεσα και που εμπεριείχαν έντονο κοινωνικό προσανατολισμό και όχι μόνο.

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ .
1) 29/3/2022 προς τον Πρόεδρο κ. Μιχαλάτο και τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Αριθμ. Πρωτ.461
2) 29/3/2022 την ίδια ημέρα, προς το Δήμο Αργοστολίου υπ’ όψιν Δημάρχου κ.Μιχαλάτου & Αντιδημάρχων με Αριθμ. Πρωτ. 5208
3 ) 23/05/2022 στη Γραμματεία του κ. Μιχαλάτου, υπ’ όψιν αυτού.
4 ) 8/11/2022 προς το Δήμο Αργοστολίου, υπ’ όψιν Δημάρχου κ.Μιχαλάτου & Αντιδημάρχων με Αριθμ. Πρωτ. 20255

Σιγή ιχθύος έναν ολόκληρο χρόνο.
Σιγή ιχθύος μέχρι που ήρθε η επερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αργοστολίου στις 6/3/2023 και βγήκαν όλα στην επιφάνεια.

Εν συντομία: ζητούσα να μου εγκριθεί, για το χρονικό διάστημα από Μάρτιο ως Οκτώβριο, η δωρεάν χορήγηση χώρου 15 έως 20 τ.μ. ή και επί πληρωμή !
1 ) στο Δημοτικό πάρκινγκ πίσω από την επιχείρηση Σταμούλη ή έναντι της επιχείρησης Σταμούλη στο χώρο της Λιμενικής ζώνης &
2 ) στο πάρκινγκ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στον προβλήτα των ferry boat Αργοστολίου – Ληξουρίου.

Σε ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ η εταιρεία μας θα διέθετε
για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΗ χρήση , από Δευτέρα έως Σάββατο και στις ώρες 8.30 έως 14.30 και από τους μήνες Απρίλιο έως Οκτώβριο, ΔΩΡΕΑΝ 100 συμβατικά ποδήλατα ειδικού τύπου & 40 ποδήλατα ηλεκτρικής υποβοήθησης για συνανθρώπους μας με ΚΙΝΗΤΙΚΑ προβλήματα, αλλά και προβλήματα υγείας. Επιπλέον θα υπήρχαν 4 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ αμαξίδια για τους συνανθρώπους μας που έχουν αναπηρία.

Η πρόταση μου αυτή σκόπευε πολλαπλά στην ενίσχυση και στην τόνωση της τουριστικής κίνησης στα μαγαζιά της πόλη μας, στην μείωση της ηχορύπανσης, θα συνέβαλε στην προσπάθεια μείωσης των εκπεμπόμενων ρύπων με παράλληλη ελαχιστοποίηση της χρήσης οχημάτων μέσα στην πόλη. Επιπλέον θα έδινε στον κάθε πολίτη το δικαίωμα της ελεύθερης κίνησης παντού με μεγάλη ευκολία και άνεση, παράλληλα θα έδινε την δυνατότητα μεγαλύτερης παραμονής μέσα στην πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εμπορικά καταστήματα κλπ.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι 20 ποδήλατα μπορούν να σταθμεύσουν στον ίδιο χώρο που καταλαμβάνει ένα αυτοκίνητο, η αντικατάσταση αυτοκινήτων με ποδήλατα θα είχε σημαντικό αντίκτυπο στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της πόλης του Αργοστολίου….Τι σας λέω τώρα ;;;;

ΤΟΝΙΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 6/3/2023 ότι η εταιρία μας δεν έχει κανένα πρόβλημα να ΠΛΗΡΩΝΕΙ …ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ …για αυτά τα τετραγωνικά που ζητήσαμε όπως επίσης και τα πάγια νερό, ρεύμα , και να ΔΙΝΕΙ ΟΛΕΣ τις ανωτέρω παροχές ΔΩΡΕΑΝ….ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν το ακούσατε αυτό κ.Βαλλιανάτε ;;; ΔΩΡΕΑΝ..!!!
Εκεί είσασταν στο δημοτικό συμβούλιο….αφού εσείς όλα τα ακούτε….πως σας ξέφυγε αυτό ;;;;

Γιατί δεν ενδιαφερθήκατε κ.Βαλλιανάτε μετά την επερώτηση που έγινε να διαβάσετε αυτή την επιχειρηματική πρόταση που αφορούσε την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ποδηλάτων στους Δημότες του Αργοστολίου και όχι μόνο ;;;
Αντιθέτως κ.Βαλλιανάτε ενδιαφερθήκατε ΑΜΕΣΑ να βγείτε στα δικά σας ηλεκτρονικά μέσα ενημερώσεις ( του κυρίου Μιχαλάτου ) και να παραποιήσετε την αλήθεια για να καλύψετε την ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ προτάσεων μου ( που είχε βάλει στον πάτο των συρταριών του ο κ.Μιχαλάτος έναν ολόκληρο χρόνο ) με λάσπη προς το πρόσωπο μου….και ύβρεις…..

Κυρίες & κύριοι, είδα και είδατε, την στάση που είχε και τις εντελώς άκυρες απαντήσεις που έδινε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για τα ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ .
Ο κ.Μιχαλάτος, Δήμαρχος Αργοστολίου, εκτός του ότι δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη ( όχι συγνώμη από εμένα, αλλά από τους δημότες του Αργοστολίου για την ΑΠΌΚΡΥΨΗ αυτών των ΤΡΙΩΝ επενδυτικών προτάσεων μου ), αντιθέτως προέβη σε χλευασμό προς το πρόσωπό μου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο λέγοντας με ύφος ότι μπορεί να με βοηθήσει να μου βρει ένα μαγαζί για να νοικιάζω ποδήλατα. Έκανε και πνεύμα – χιουμοράκι ο κ. Μιχαλάτος…..
Αυτό ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ κ.Μιχαλάτε ότι έχω δυσκολία να νοικιάσω ένα μαγαζί ;;;;;
Γιατί κ.Μιχαλάτε ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ στα τρία διαφορετικά ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ αιτήματα μου και τα ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ;;; ΓΙΑΤΙ ;;;;

Δεν έφτανε όλο αυτό κ. Μιχαλατε, αλλά βάλατε ( στις 9/3/2023 μόλις 38 ώρες από την λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου του Αργοστολίου ) και συμπαραστάτη για το πρόσωπο σας, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαλλιανάτο να ρίχνει λάσπη και να εξευτελίζει αυτές τις ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ προτάσεις, αλλά και εμένα προσωπικά αναφέροντας ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ τα ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ στα δικά σας ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης :

[[[ Νίκος Βαλλιανάτος: “Ο Δήμος & το Δημοτικό συμβούλιο δεν είναι για να δίνουν δημοτικό χώρο για να ανοίγει κάποιος μαγαζί εις βάρος των άλλων επαγγελματιών”
9 Μαρτίου 2023
Θα πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι ο δημος και το δημοτικο συμβουλιο δεν ειναι για να δινουν δημοτικο χωρο για ανοιγει κάποιος μαγαζι εις βαρος των αλλων επαγγελματιών που πληρωνουν νοικια, εφοριες, νερο, ηλεκτρικο.
Νίκος Βαλλιανάτος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου ]]]

[[[ Nikolas-Andronikos Vallianatos
Μονον ενας τρελος θα ασχολειθη με εναν ανθρωπο ονοματι ιωαννιδη αν δεν κανω λαθος αυτος κατι ηθελε δωρεαν εις βαρος αλλων οσο για τα πολιτικα ειναι γνωστος το λιγο διαστημα που εμεινε στην κεφαλονια η πορεια του και στα πολιτικα αλλα και στ κοινωνικα ελπιζω να ξεπερασεται αυτα τα πρωσοπικα σας προβληματα και να ησυχαση ο ψυχικος σας κοσμος. Για να γνωριζει οπως λεει τοσα πολλα μαλλον αληθευει οτι ηταν ρουφιανος της ασφαλειας
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου ]]]

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου κ.Βαλλιανάτος αντί
ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, να διεκπεραιώνει την αποστολή του εντός των προδιαγεγραμμένων ορίων, αναλώνεται στο πως να χλευάζει, να μειώνει προσωπικότητες, να εξανδραπωδίζει όσους δεν συμπλέουν μαζί με τα συμφέροντά του και τα συμφέροντα του κ.Μιχαλάτου….
Αλήθεια αυτή είναι η δουλειά του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου ;;;;;

Όλοι αναρωτήθηκαν ( εκτός από τον κ.Βαλλιανάτο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Αργοστολίου ) γιατί δεν απάντησε ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ο κ. Μιχαλάτος στις επενδυτικές αυτές προτάσεις μου ;;;;
Δεν του έκανε καθόλου εντύπωση του κ. Βαλλιανάτου όλο αυτό ;;;
Δεν απάντησε όχι σε ΕΝΑ, ούτε σε ΔΥΟ, αλλά σε ΤΡΙΑ διαφορετικά επενδυτικά αιτηματά μου ( ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ) ….Αιτήματα που ούτε καν τα προώθησε ο κ. Μιχαλάτος στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου…
ΓΙΑΤΙ άραγε ;;;;;

Γιατί κύριε Βαλλιανατε δεν δώσατε και τις ανάλογες συνεντεύξεις να ΜΑΘΟΥΝ οι δημότες του Αργοστολίου ότι ο κ. Μιχαλάτος ΑΠΕΚΡΥΨΕ έναν χρόνο δημόσια έγραφα με επενδυτικές προτάσεις και ούτε καν τα προώθησε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ( ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ;;;; Γιατί κ. Βαλλιανατε ;;;;

Δεν ασχολήθηκε με την ΑΠΟΚΡΥΨΗ των ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ ( ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ) προτάσεων μου , γιατί δεν τον συνέφερε φυσικά αυτό τον κ. Βαλλιανάτο…..ούτε τον κ. Μιχαλάτο.

Έδωσε λοιπόν εντολή ο κ. Μιχαλάτος, στον κ.Βαλλιανάτο ( στον άνθρωπό του ) να λασπολογήσει, να κουκουλώσει , να μπερδέψει τους δημότες λέγοντας δημόσια ( σε δικά του προσκύμμενα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ) ότι ήθελα να κάνω τζάμπα δουλειά εις βάρος άλλων επαγγελματιών και εις βάρος του Δήμου, με αποτελέσμα να νομίζει ο κ.Βαλλιανάτος και ο κ. Μιχαλάτος ότι ο Δημότης του 2023 τρώει σανό και ότι θα τον πιστέψει .
Και όλα αυτά για να μην σχολιαστεί από τους δημότες του Αργοστολίου και όχι μόνο ( έτσι νομίζει ο κ.Μιχαλάτος με τον κ. Βαλλιανάτο ) για ποιο λόγο έβαλε ( τροφή για σκέψη ) στον πάτο των συρταριών του τις ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ επενδυτικές μου προτάσεις .

Κυρίες και κύριοι,

Με την επιστολή μου αυτή ήθελα να σας καταστήσω ενήμερους της ζοφερής κατάστασης που επικρατεί στον Δήμο μας και παράλληλα να καταστήσω ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ όσους ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ παρόμοιες συμπεριφορές.
Να καταστήσω ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ όσους δεν μιλάνε, είτε δημοτικούς συμβούλους, είτε δημότες ..

Υ.Γ 1 ) Κλείνοντας θέλω να σας ενημερώσω ότι το κόστος αυτής της επενδυτικής πρότασης από τον όμιλο των εταιριών μου εκτός από την πρόσληψη ΤΕΣΣΑΡΩΝ κατά προτίμηση μητέρων ανήλικων παιδιών, το κόστος για τα 100 συμβατικά ποδήλατα θα έφτανε περί των 92.000 € , το κόστος για τα 40 ηλεκτρικής υποβοήθησης ποδήλατα θα έφτανε 188.000 €, για τα ηλεκτροκίνητα ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ αμαξίδια θα έφτανε περί τις 36.000 € , το κόστος των δύο ( βαρέως κλειστού τύπου ) τροχήλατων τρέϊλερ που θα γίνονταν η αποθήκευση των ποδηλάτων ( κατά τις νυχτερινές ώρες ) θα έφτανε περί της 28.000 € .
Σύνολο επενδυτικής πρότασης περί τις 344.000 € .
Η πρόσληψη των ΤΕΣΣΑΡΩΝ θέσεων εργασίας σε μητέρες ανήλικων παιδιών, ( που θα έκανε η εταιρία μας ) είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .

Υ.Γ 2 ) Πάμε για αλλά λοιπόν…ελπίζοντας σε μια επόμενη δεκαετία ή δεκαπενταετία , αρκεί να μην είναι σε αυτές τις θέσεις ο κ.Μιχαλάτος & ο κ.Βαλλιανάτος , αλλά και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι που έλαβαν γνώση αυτών των επενδυτικών προτάσεων μας. ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί κάποιος ΆΛΛΟΣ επενδυτής ( ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ) και το 2035 ή το 2045 το Αργοστόλι να γεμίσει ποδήλατα και να αποκτήσει έναν όσο το δυνατόν Ευρωπαϊκό αέρα στην μετακίνηση……

Σας ευχαριστώ πολύ .
Την ποδηλατική μου αγάπη.
Παντελής Ιωαννίδης
Πρωταθλητής Ελλάδας της Ποδηλασίας

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!