Τα προβλήματα των τοπικών αθλητικών ενώσεων τέθηκαν με σαφήνεια στον αν. Υπουργό Γιάννη Βρούτση, στο Αργοστόλι

195

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαίου στο Αργοστόλι στην αίθουσα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ σύσκεψη στην οποία συμμετείχε ο αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ,

οι διοικήσεις των αθλητικών σωματείων του Νομού μας , πολλοί αθλητές και προπονητές ομάδων.

Στο πάνελ της συζήτησης μαζί με τον αν. Υπουργό ήταν ο βουλευτής του Νομού Παναγής Καππάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής.

Ο βουλευτής καλωσόρισε τον Υπουργό στην Κεφαλονιά τονίζοντας ότι ειναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Κεφαλονιά Υπουργός Αθλητισμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής αναφέρθηκε στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και τον πρωταθλητισμό σε ορισμένα αθλήματα. Ζητώντας τη στήριξη της Κυβέρνησης σε υποδομές και χρηματοδοτήσεις.

Ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική στον αθλητισμό δίνοντας έμφαση στην πολιτική αντιμετώπισης της βίας , την τοποθέτση καμερών στα γήπεδα, στις ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συζήτηση:

Επίσης αναφέρθηκε στην πρώτη ολοκληρωμένη ψηφιακή καταγραφή του Ελληνικού Αθλητισμού, την πλατφόρμα e-Κouros.

Μέσα από ένα πλέγμα χρηστικών ψηφιακών εργαλείων, ο πολίτης θα έχει πρόσβαση στο σύνολο των στοιχείων του αθλητισμού (ομοσπονδίες, σωματεία, αθλητές, προπονητές), ενώ θα διευκολυνθούν με τη μείωση της γραφειοκρατίας οι διαδικασίες πιστοποίησης και αδειοδότησης αθλητικών φορέων και εγκαταστάσεων, με στόχο τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση στη λειτουργία ολόκληρου του αθλητικού οικοσυστήματος.

Οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Συλλόγων, αθλητές και προπονητές «βομβάρδισαν» τον αν. Υπουργό με ερωτήσεις, προβλήματα των τοπικών συλλόγων, προβλήματα χρηματοδοτήσεων αλλά και προβλήματα στις υποδομές.

O αν. Υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τα παράπονα και τις προτάσεις του αθλητικού κόσμου του νησιού μας .

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/kefaloniapress.gr

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!