Στις 27 Ιουνίου το 34ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ”

86

34o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, 27-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 34ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ”

Στις 27 Ιουνίου αρχίζει στο πανέμορφο νησί μας το Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής της Κεφαλονιάς. Θα γίνει σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Σάμη. Πρόκειται για μία σημαντικότατη αθλητική διοργάνωση , που φέρει το όνομα της αξέχαστης Άννας Πολλάτου. Φέτος, μάλιστα, που συμπληρώθηκαν τα δέκα χρόνια από τον πρόωρο θάνατο της σπουδαίας αθλήτριας θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη επισημότητα.
Πολύ περισσότερα, όμως, θα μας πει ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, ο πρόεδρος επί σειρά ετών του Α.Γ.Σ. Επτανήσων “Κεφαλονιά” κ. Σταύρος Μπασιαρδής: “Πιστεύουμε ότι και φέτος το Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς θα πάει πολύ καλά. Πρόκειται για έναν θεσμό, όχι μόνο για το νησί μας, αλλά και για όλη τη χώρα. Συμπληρώνονται, μάλιστα, τα δέκα χρόνια από τον άδικο θάνατο της Αννούλας, που τόσο αγαπήσαμε κι έφυγε τόσο νωρίς. Πρέπει στη μνήμη της να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Φέτος προσθέσαμε στο πρόγραμμα και τη Σάμη και πιστεύουμε ότι αυτή η “πινελιά” θα δώσει μία νέα ώθηση στο τόσο αγαπητό αυτό Φεστιβάλ”.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ “ΑΙΝΟ” ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος του συλλόγου “Αίνος Νέας Υόρκης” κ. Βασίλης Κοκκόσης δήλωσε ότι το Κεφαλονίτικο αυτό σωματείο της Ομογένειας θα στηρίξει το Διεθνές Φεστιβάλ “Άννα Πολλάτου”. Για το θέμα αυτό ο κ. Μπασιαρδής σχολίασε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Ομογένεια παρακολουθεί τις ακούραστες προσπάθειές μας από το 1988. Στηρίζουμε τον Μαζικό Αθλητισμό, που δεν κάνει διακρίσεις και αγκαλιάζει το ίδιο όλους τους αθλούμενους. Ευχαριστούμε πολύ τόσο τον σύλλογο, όσο και τον δραστήριο Πρόεδρο του κ. Βασίλη Κοκκόση, που είχε την ιδέα και έκανε τη τιμητική αυτή πρόταση. Μας τιμά το γεγονός ότι το μεγάλο αυτό σωματείο της Βόρειας Αμερικής και ο Πρόεδρός του είναι κοντά μας, παρακολουθούν τις δραστηριότητές μας και μας βοηθούν. Είμαστε σίγουροι ότι με τη στήριξη των εθελοντών, των τοπικών παραγόντων, της Ομοσπονδίας και τώρα της Ομογένειας θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Το Φεστιβάλ αυτό αγαπήθηκε πολύ , γιατί απευθύνεται σε όλους. Όλοι νιώθουν τη χαρά της συμμετοχής, όλοι χαίρονται τις ομορφιές της Κεφαλονιάς κι όλοι είναι νικητές, καθώς δεν υπάρχουν διακρίσεις και στο φινάλε της διοργάνωσης παίρνουν το αναμνηστικό τους δίπλωμα”.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!