ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Νοίκιασε σπίτι στην Κεφαλονιά απο αγγελία, έστειλε προκαταβολή αλλά σπίτι δεν υπήρχε!

6899

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν καταγγέλθηκε πρόσφατα στην Αστυνομία Κεφαλονιάς.

Επαγγελματίας από τη Θεσσαλία αναζητούσε κατοικία / διαμέρισμα για διαμονή τουλάχιστον δυο χρόνων προκειμένου να λειτουργήσει επιχείρηση στο νησί μας.

Το να ψάχνεις σπίτι στην Κεφαλονιά τέτοια εποχή είναι κάτι σαν το κυνήγι του θησαυρού. Γιαυτο και νόμισε ότι στάθηκε τυχερός όταν διάβασε σε αγγελία την προσφορά σπιτιού έτσι όπως το ήθελε. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη, τα συμφώνησαν και έστειλε την προκαταβολή..

Μη πιστεύοντας στην καλή του τύχη ήρθε στην Κεφαλονιά τις επόμενες ημέρες για να εγκατασταθεί στο σπίτι που νοίκιασε.

Με μια μικρή διαφορά. Δεν υπήρξε ποτέ σπίτι! Η αγγελία ήταν ψεύτικη , κάποιος πήρε την προκαταβολή και εξαφανίστηκε.. Εξαφανίστηκε και ο αριθμός τηλεφώνου του βέβαια!

Με την έλλειψη σπιτιών προς ενοικίαση που υπάρχει στην Κεφαλονιά υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να μην είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που εξαπατήθηκε από τον εν λόγω τάχα ιδιοκτήτη. Μπορεί ο “ϊδιοκτήτης” να δρα από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη δημοσιεύοντας απλά ψεύτικες αγγελίες σε Αθηναϊκές εφημερίδες για διαμερίσματα και σπίτια στην Κεφαλονιά.

Κάποιος / κάποιοι φαίνεται ότι προσπαθούν να κάνουν μπίζινες σε βάρος του νησιού μας, σε βάρος όλων των ιδιοκτητών ακινήτων κατασυκοφαντώντας τους Κεφαλονίτες.

Οι Κεφαλονίτες δεν συμπεριφέρονται έτσι και ούτε είχαμε στο παρελθόν παρόμοια καταγγελία. Μπορεί να είναι κύκλωμα κάτι ανάλογο με τις πωλήσεις ανύπαρκτων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Όμως επειδή για όλα τα πράγματα πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους για ενοικίαση κατοικίας να απευθύνονται στα Μεσιτικά Γραφεία  να συνδιαλέγονται με επαγγελματίες και να αποφεύγουν αγγελίες στον Αθηναϊκό τύπο.

Ευχόμαστε ο άνθρωπος που ταλαιπωρήθηκε  και έχασε χρήματά του από αυτή τη δόλια συμπεριφορά ,να βρει σπίτι και να μείνει στο νησί μας όπως το σχεδίαζε.

Kefaloniapress

 

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!