Μια ημέρα εμπειρία στα αμπέλια της Ρομπόλας με τη δημοσιογραφική αποστολή του #KefalonianTratarisma. Η ημέρα ξεκίνησε με Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα και ακολούθησαν βόλτα στα αμπέλια και wine tasting στο οινοποιείο. Κλείσαμε με γεύμα σε αλώνι μέσα στα αμπέλια Ρομπόλας όπου φάγαμε γίδα βραστή που μαγειρεύτηκε στο σημείο.
Ευχαριστούμε πολύ!
A day of experiences at the Robola vineyards with the press trip of #KefalonianTratarisma. The day started with the Kefalonian meat pie and a vineyards tour and wine tasting at the winery followed. The closing was a meal at the vineyard of the local dish, boiled goat that was cooked on location. Thank you!
 
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!