Ποιός κορυφαίος επιχειρηματίας περιοδεύει στην Κεφαλονιά;

1667

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από χθες ένας από τους πλέον πετυχημένους και διάσημους επιχειρηματίες στον χώρο των αναψυκτικών.

Ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, της αγαπημένης ετικέτας αναψυκτικών της ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας στα πλαίσια περιοδειών του στην επαρχία επισκέφτηκε και την Κεφαλονιά.

Μαζί του ο αντιπρόσωπός του στο Νομό μας Γερασιμος Σαμόλης. Στη φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας διασκεδάζει με Κεφαλονίτες συνεργάτες  του.

Ο κ. Μαρλαφέκας που είναι και ο εμπορικός διευθυντής πωλήσεων της βιομηχανίας , έχει συνομιλίες τόσο με τον Γεράσιμο Σαμόλη αλλά και με επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης και των super market προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη για τις εκτιμήσεις των διανομέων , των πωλητών αλλά και των καταναλωτών.

Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας

Η πορεία της οικογένειας Μαρλαφέκα , γνωστή και ως «τα παιδιά από την Πάτρα», είναι εκπληκτική στον κλάδο των αναψυκτικών , καταφέρνοντας να βάλουν ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών μια ελληνική ετικέτα με δεκάδες γεύσεις.

Θα ενθυμείστε ότι σε μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές διαφημίσεις τους είχαν συμπεριλάβει ευρηματικά το … ΛΟΥΞούρι!

Η εταιρεία ΛΟΥΞ σπάει συνέχεια ρεκόρ για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των πρϊόντων της που στέκονται ανταγωνιστικά απέναντι σε πολυεθνικούς κολοσσούς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επαγγελματικές επαφές του κ. Μαρλαφέκα στην Κεφαλονιά , ελπίζουμε να βρει χρόνο να τριγυρίσει το νησί μας και ποιος ξέρει να εμπνευστεί την επόμενη διαφήμιση της ΛΟΥΞ!

kefaloniapress

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!