Δυναμική εκπροσώπηση του Γ.Νοσοκομειου Κεφαλονιάς- Παθολογική κλινική & Μονάδα Τεχνητού Νεφρού- στο 51ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος με την παρουσίαση 2 εργασιών αποτέλεσμα πρωτογενούς έρευνας: της Κας Φωτεινή Κολεντση που αφορα στη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών στο τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας και της μελέτης της κας Νατάσας Λιοσάτου στα πλαίσια της διδακτορικής μου διατριβής που αφορά στην ποιότητα ζωής και της κατάθλιψης των ατόμων με χρόνια νεφρική νόσο υπό αιμοκάθαρση.

Σήμερα το ρεπορταζ είναι live απο τον διάδρομο της ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ όπου οι συνάδελφοι (γιατροί και Νοσηλεύτριες/ νοσηλευτές) της προϊσταμένης της Κλινικής κας Φωτεινής Κολέντση της πρόσφεραν μια ανοιξιάτικη ανθοδέσμη για τα συγχαρητήρια και το θαυμασμό τους. Η “Φωτεινή” μας είναι η ψυχή της ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ, η εγγύηση ότι όλα θα λειτουργούν χάρη στις ΗΡΩΙΚΕΣ προσπάθειες των γιατρών και νοσηλευτών.

Δυο γυναίκες που ζουν την ένταση του Νοσοκομείου, που έχουν την οικογενειακή ζωή βρίσκουν χρόνο και κάνουν θυσίες για να μελετήσουν, να ερευνήσουν, να ξενυχτήσουν, να γράψουν.

Υποκλινόμαστε!

Εκ μέρους των Αναγνωστών του Kefaloniapress θερμά συγχαρητήρια στην Φωτεινή Κολέντση και στην Νατάσα Λιοσάτου. Να είναι πάντα δυνατές και υγιείς !

Ελένη Δ. Χιόνη

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!