#tsoulotip: Μπορούμε αντί για φέτα να χρησιμοποιήσουμε ξινομυζήθρα.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε κύβους
100-150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. για το πανάρισμα
100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
100 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
1 αυγό, medium
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 πρέζα ρίγανη, ξερή
1 κ.σ. ξύδι, από λευκό κρασί
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Dip γιαουρτιού με το δυόσμο, για το σερβίρισμα