Σαλάτα με τυρί τσένταρ και πιπεριές Φλωρίνης έτοιμη σε 2′

244
Pimento Cheese Spread with Toasted Crostini's

Θα παρατηρήσετε ότι οι καλεσμένοι σας θα στέκονται για ώρα, πάνω από αυτό το μπολ με τη σαλάτα – ντιπ.

Είναι υπέροχη είτε ως συνοδευτικό, σε μπάρμπεκιου, είτε ως γέμιση για σάντουιτς, είτε ως ντιπ με κράκερ ή ψημένες φέτες μπαγκέτας.

Tip 1: Χρειαζόμαστε πικάντικο ώριμο, και έντονο τσένταρ για αυτή τη συνταγή και μια ήπια μαγιονέζα.

Tip 2: Στραγγίξτε καλά τα τις πιπεριές πριν τις προσθέσετε στο μείγμα να μην μαλακώσει το τυρί και γεμίσει υγρά η σάλτσα.

Η γεύση αυτής της τυρο-σαλάτας ή τυρο-ντιπ, βελτιώνεται με το χρόνο, οπότε σκεφτείτε να το φτιάξετε το βράδυ πριν το σερβίρετε.

Σαλάτα με τσένταρ πιπεριές Φλωρίνης και μαγιονέζα

Υλικά:

  • 1/2 κιλό ώριμο τσένταρ
  • 1 1/2 φλυτζάνι μαγιονέζα
  • πρέζα σκόρδο σε σκόνη
  • πρέζα σκόνη κρεμμυδιού
  • πρέζα πιπέρι καγιέν
  • αλάτι και πιπέρι
  • σχοινόπρασο για διακόσμηση

Εκτέλεση:

Τρίβουμε εμείς, δεν παίρνουμε έτοιμο το τυρί μας, στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

Ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα και τα καρυκεύματα.

Βάζουμε στο ψυγείο, ακόμη και από την προηγούμενη και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο για χρώμα, γεύση και άρωμα.

Πηγή: NewsIT TasteIt

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!