Αρχική LIFESTYLE

4 πράγματα που οι οργανωμένοι άνθρωποι δεν θα κρατούσαν ποτέ στο μπάνιο τους

56

Τα μπάνια συνήθως είναι συλλέκτες ακαταστασίας και υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους αυτό τείνει να συμβαίνει. Είναι ένα εύκολο μέρος για να αφήσεις ρούχα και κοσμήματα μετά το ντους, μπορεί να έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να φιλοξενήσει επιπλέον προμήθειες και είναι ένα φαινομενικά λογικό σημείο για να κρατήσεις φάρμακα.

Το κόλπο είναι όμως να μειώσεις την ακαταστασία και να οργανώσεις το μπάνιο αφαιρώντας τα πράγματα που δεν πρέπει να υπάρχουν εκεί. Ειδικοί μας αναφέρουν ποια είναι τα πιο συνηθισμένα πράγματα που οι οργανωμένοι άνθρωποι δεν θα κρατούσαν ποτέ στο μπάνιο τους.

adtry{parent.AdformWin6kaeoqpkuk(window)}catch(ex){new Image().src=’https://track.adform.net/serving/jslog/?src=htmlcb&msg=’+encodeURIComponent(”+(ex.stack||ex))}” data-onload=”(function E(a,c){function e(){c?q.open():q.open(“text/html”,”replace”);m?k.call(q,b):q.write(b);g.__rendered__=!0}var b=a.getAttribute(“data-contents”),g=a.contentWindow,f=g.parent,q=g.document,d=g.setTimeout;try{var k=f.parent&&f.parent.HTMLDocument&&f.parent.HTMLDocument.prototype.write}catch(r){}var m=k&&f.HTMLDocument&&f.HTMLDocument.prototype.write!==k;-1==a.offsetHeight||g.__rendered__||(g.__rendered__=!0,c?e():d(e,0))})(this,false)”>

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

1. Μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης

Το μπάνιο φαίνεται σαν ένα τέλειο μέρος για να αποθηκεύσεις μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης, αλλά εκτός από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά, είναι καλύτερα να μην κρατάς το μακιγιάζ εδώ. «Οι οργανωμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν όλα τα προϊόντα περιποίησης που έχουν ή τα δίνουν», λέει η διοργανώτρια Julie Leonard. «Αυτά τα αντικείμενα έχουν διάρκεια ζωής και σας ενθαρρύνω να τα χρησιμοποιείτε και να τα απολαμβάνετε καθημερινά. Το καθημερινό σας foundation και η μάσκαρα μπορούν να μείνουν, αλλά ορισμένα προϊόντα θα πρέπει να φυλάσσονται με ασφάλεια αλλού. Επιπλέον, τα εξειδικευμένα είδη μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε σπάνια θα πρέπει να τα κρατάτε έξω για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Μείνετε επίσης ενημερωμένοι για τις ημερομηνίες λήξης!».

2. Φάρμακα

Παρά το όνομα «ντουλάπι φαρμάκων», δεν είναι αυτό το μέρος για τα εν λόγω φάρμακα, σύμφωνα με τη Leonard. «Αυτό μπορεί να φαίνεται σοκαριστικό, αλλά πολλά φάρμακα λένε συγκεκριμένα να τα διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος και το μπάνιο σίγουρα δεν είναι αυτό. Το καλύτερο σημείο για αυτά τα είδη είναι η κουζίνα. Στο μπάνιο, αντί να γεμίζετε τα συρτάρια και τα ντουλάπια σας με διάφορα δισκία, χάπια και βιταμίνες, χρησιμοποιήστε αυτόν τον χώρο για πετσέτες, οδοντόκρεμα και σαπούνι».

3. Βιβλία και περιοδικά

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις μπάνια και περιοδικά στοιβαγμένα σε ένα μπάνιο, αλλά αυτό δεν είναι το καλύτερο μέρος για αυτά διότι οι αλλαγές υγρασίας και θερμοκρασίας θα καταστρέψουν τα χαρτιά. Αν είναι περισσότερο για διακοσμητικούς λόγους, υπάρχουν εναλλακτικές να δοκιμάσεις. Αναζήτησε έργα τέχνης με πλαίσιο που προστατεύονται από γυαλί και φυτά που ευδοκιμούν σε υγρά περιβάλλοντα για πρόσθετη αίσθηση.

5 αντικείμενα που πρέπει να διώξεις από το μπάνιο σου πριν το φθινόπωρο

4. Extra stock

Οι πιο οργανωμένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το μπάνιο δεν είναι το μέρος για να αποθηκεύσουν επιπλέον ρολά χαρτιού υγείας, βαμβακερές μπάλες και ανταλλακτικό πλύσιμο σώματος. Έχε μια ξεχωριστή ντουλάπα σε έναν πιο στεγνό χώρο του σπιτιού σου όπου μπορείς να κρατήσεις όλα τα προϊόντα καθαρισμού και επιπλέον απόθεμα.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!