Η Cate Blanchett φόρεσε ένα φόρεμα με τη σημαία της Παλαιστίνης στις Κάννες

Credit: Cate Blanchett/Instagram, από Μαρία Δάσιου

108

Η Cate Blanchett έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών. Με μια κίνηση που ξεπέρασε τα όρια της μόδας έδωσε φωνή σε ένα ζήτημα που αγγίζει τις καρδιές πολλών. Την αλληλεγγύη προς τον λαό της Παλαιστίνης.

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που αντιπροσωπεύει τα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας. Με έναν δικό της τρόπο μετέφερε το μήνυμα της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Η Cate Blanchett περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα φαινομενικά απλό μαύρο φόρεμα, το οποίο ωστόσο «έκρυβε» από κάτω του πολλά περισσότερα. Με μία κίνηση, σήκωσε την ουρά του φορέματος αποκαλύπτοντας μια πράσινη ουρά. Και σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, το μαύρο του φορέματος και τις λευκές λεπτομέρειες του ρούχου σχημάτιζε τη σημαία της Παλαιστίνης.

Το σύνολο της ήταν μια εντυπωσιακή απόδειξη της αφοσίωσής της στην ανθρωπιά και την κοινωνική δικαιοσύνη. Γιατί η επιλογή της να φορέσει αυτό το φόρεμα σε ένα τόσο διακεκριμένο γεγονός, όπως το Φεστιβάλ Καννών, δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε ένα τόσο σημαντικό μήνυμα.

Η κίνηση της Cate Blanchett είχε θετικά σχόλια από το κοινό. Μας υπενθύμισε το θάρρος και τη δέσμευσή της στις αξίες που πιστεύει. Μια κίνηση που έδωσε φωνή σε εκατομμύρια ανθρώπους που παλεύουν για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στη Παλαιστίνη.

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!