Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πέθανε ο αδερφός της από πνευμονία

205

Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει” ανέφερε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.Την Ηλιάνα Μαυρομάτη συνάντηση η κάμερα της «Ελένης». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.Έχετε χρέη προς το δημόσιο;

«Σε έναν βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς μέσα σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Τους θαύμαζα γιατί έχουν επιλέξει συνειδητά να κάνουν αυτό που κάνουν Η σχέση με τη μητέρα μου είναι σχέση λατρείας. Προσπαθώ να φερθώ ενήλικα και να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο κι εκείνη κρατιέται. Δε μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου γιατί έφυγα 18 χρόνων».

Όπως λέει η ίδια: «Ξεκίνησε η αυτόνομη ζωή μου πολύ νωρίς, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα επιστρέψω στο μητρικό μου σπίτι εύκολα. Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος. Ο αδερφός μου είχε μία ίωση και έφερε μία πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει».

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει: «Είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή, το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και να αγαπιέσαι».

Για τα επαγγελματικά της: «Ξεκίνησα ένα εργαστήρι υποκριτικής πριν 6 – 7 χρόνια με μεγάλο θράσος και χωρίς να έχω συνείδηση του τι πάω να κάνω. Οι μαθητές μου είναι νέοι και με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαρά».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!