Δήμητρα Κατσαφάδου: “Τσάκισε” κόκκαλα στο πλατό του The 2night show – «Έχασα ένα παιδί που…»

130

Τα συγκινητικά λόγια για την Ραφαέλα Πιτσικάλη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής The 2night show, όπου μίλησε για την ζωή της. Αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και σε έναν δεσμό 10 χρόνων που είχε, για μια απώλεια που την “τσάκισε” ψυχολογικά αλλά και την αγάπη που έχει προς τον συνάνθρωπο της.

Η συνέντευξη της Δήμητρας Κατσαφάδου
Η αποκάλυψη για πρώην σχέση της
«Ήμουν 10 χρόνια σε σχέση. Φταίω εγώ, όλο το βάρος το ρίχνω σε εμένα. Εκείνος ο άνθρωπος μου τον εμφύσησε η μητέρα μου. Ήμουν πολύ φυτό στο σχολείο και δεν βλεπόμουν. Εκείνος ήταν γόης. Μου έστελνε λουλούδια και αρκουδάκια. Περνούσε με τα μηχανάκια και εγώ έλεγα θα με κοιτάξει, αλλά δεν με κοιτούσε. Τελικά μου αποκάλυψε η μάνα μου ότι “Εγώ στα έστελνα, σιγά μην σε κοιτούσε”. Μου τα έστελνε για να δείξει ότι “να η κόρη μου τα έχει με κάποιον”. Και τελικά ήρθε ο χωροχρόνος και τα φτιάξαμε!», αποκάλυψε σχετικά με την μεγάλη σχέση που είχε στη ζωή της.

Η απώλεια που την “τσάκισε”
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία έφυγε από την ζωή έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε για μεγάλο διάστημα με τον καρκίνο.

«Έχασα ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά μου, το λάτρεψα. Η Ραφαέλα Πιτσικάλη. Όλη η Ελλάδα βοήθησε με εράνους, το τι έκανα εγώ ας μην το πούμε. Απλά είδα ένα παιδί στο Make a Wish, ήρθε πάνω μου, μου λέει “είσαι η μάνα μου”, παλέψαμε μαζί. Όλη η Ελλάδα την αγαπάει. Πόνεσα πολύ με τον χαμό της. Είναι κάτι τραυματικό, δένομαι πολύ με αυτά τα παιδιά. Να πούμε το ευχάριστο, όμως. Με αφορμή την Ραφαέλα, όλη η εταιρεία μου, όποιο παιδάκι έχει καρκίνο του δίνουμε 5 προϊόντα εντελώς δωρεάν. Δεν θέλουμε χαρτιά, δεν το ψάχνουμε. Το χαρίζουμε εντελώς, δεν είναι καμία διαφήμιση. Όποιος έρθει, αρκεί να μας ανάβει ένα κερί», εξομολογήθηκε συγκινημένη – δείτε την ανακοίνωση που είχε κάνει ο μπαμπάς της Ραφαέλας.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!