Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Λουΐζα Βούρου στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η πρώην παρουσιάστρια και pilates instructor μίλησε για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, ενώ απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της.

«Έχει υπάρξει στη ζωή μου περίοδος που είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια. Αλλά ήταν για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά επανήλθα. Είχα κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία με είχαν στρεσάρει. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στεναχωρημένη δεν θέλω να φάω. Μου γίνεται το στομάχι κόμπος. Δεν δέχονται bullying μόνο όσοι έχουν παραπάνω κιλά, δέχονται και οι αδύνατοι» ανέφερε αρχικά η Μαρία Λουΐζα Βούρου.

«Πριν τρία χρόνια ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχασα τον πατριό που με μεγάλωσε. Εκείνος μου έδωσε τις αρχές και τις αξίες μου. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν μεγάλο στήριγμα και ο μόνος που με καταλάβαινε γενικότερα. Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, έπαθα σοκ. Ήταν δύσκολο να βλέπεις τη ζωή σου να παίζει στα κανάλια, ενώ δεν είσαι σε αυτό τον χώρο. Το να βλέπω στην τηλεόραση τη ζωή μου όλη να προβάλλεται και να ακούω και απόψεις, που πολλές ήταν κακές άνευ λόγου, προς τη μητέρα μου κυρίως. Δεν μου άρεσε, με ζόριζε να σχολιάζουν τη ζωή μου ενώ δεν με ξέρουν» εξομολογήθηκε η πρώην παρουσιάστρια.

Όσον αφορά για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, η Μαρία Λουΐζα Βούρου είπε: «Δεν έχω απαντήσει γιατί δεν έχω μια σαφή απάντηση να δώσω. Όταν υπάρχουν κάποια θέματα και προσπαθείς να τα λύσεις εσωτερικά τι να πω; Υπάρχει ηρεμία και είναι όλα καλά στην προσωπική ζωή μου».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!