Βγήκε λοιπόν ο αδελφός Μπάκης και Πολιτευτής της ΝΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης (όπως υπογράφει….) Χαράλαμπος Λυκούδης και μίλησε για τη δημιουργία των τριών νέων Δήμων στην Κεφαλονιά και μου φάνηκε σαν κάπως διθυραμβικά να τα’ γραψε… αλλά και με ….κριτική διάθεση για να είναι εντάξει και με τον χωροφύλαξ (τους απλούς πολίτες) και με τον αστυφύλαξ (το σημερινό του κόμμα της ΝΔ) !

Μίλησε εκ του ασφαλούς και εκ των υστέρων !

Γιαυτό και σήμερα…δεν δικαιούται δια να ομιλεί, όπως θα έλεγε ο πολιτικός του προπάτορας στο ΠΑΣΟΚ που πέρασε τα χρόνια της νεότητάς του, Μένιος Κουτσόγιωργας.

Ο Μπάκης στις 20 Οκτωβρη ακουσε σωπαίνοντας το σημερινό του αρχηγό (της Νέας Δημοκρατίας βέβαια αρχηγός και όχι του ΠΑΣΟΚ) Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει δίχως ίχνος παρερμηνείας ότι «η ΝΔ είναι αντίθετη με το σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς».

Ποιος ενημέρωσε άραγε τον κ. Μητσοτάκη ότι οι Κεφαλονίτες δεν θέλουν διάσππαση του Δήμου και τον οδήγησε σε μια ακόμα πολιτική γκάφα ολκής??

Ο Μπάκης συνόδευσε την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κα Σοφία Ζαχαράκη στα τέλη Ιανουαρίου στην επίσκεψή της στην Κεφαλονιά και σωπαίνοντας την άκουσε με σκωπτικό ύφος και ειρωνεία να αναφέρεται στο σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς .

Ο Μπάκης παρακολούθησε τον αδελφό του Διονύσιο στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 26/10/2018 με θέμα τη διάσπαση του Δήμου …. «να δίνει τα ρέστα του» ψηφίζοντας υπέρ ….πέντε Δήμων και ούτε που τον ρώτησε «γιατί βρε αδελφέ διακωμωδείς τη διάσπαση του Δήμου»;

Ο Μπάκης παρακολούθησε απαθής το μπούλινγκ εναντίον της βουλευτίνας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και τον θερμόαιμο Μακεδονομάχο Θηνιάτη να αναγορεύεται σε ήρωα της οδού Πειραιώς στο όνομα της ένταξης της Θηνιάς στο νέο Δήμο Αργοστολίου και όχι στο νέο Δήμο Ληξουρίου !

Ο Μπάκης έκλεισε τα αυτιά του επιδεικτικά στο εκκωφαντικό κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ της ιδιαίτερης πατρίδας του Παλικής για τη στήριξη της δημιουργίας του Δήμου Ληξουρίου!

Γιαυτό και σήμερα …δεν δικαιούται δια να ομιλεί !

Για όλα αυτά (και άλλα ακόμη…) ο αδελφός Μπάκης και Πολιτευτής της ΝΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης Χαράλαμπος Λυκούδης δεν δικαιούται να καπηλεύεται την δημιουργία των τριών νέων Δήμων της Κεφαλονιάς !

Και αν αυτό δεν το καταλαβαίνει στη γλώσσα της τωρινής του πολιτικής διαδρομής στη Νέα Δημοκρατία, ας ανατρέξει στη γλώσσα των ηρωικών νεανικών του χρόνων…..δεν δικαιούται δια να ομιλεί !

Ο Κάλπη-κος

Εξώφυλλο : έργο του Ad Arma , Ολλανδός ζωγράφος.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.