Οι καλύτερες προτάσεις για νυχτερινή διασκέδαση στην Κεφαλονιά

3483

Η Κεφαλονιά είναι η κορυφαία επιλογή ανάμεσα στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου. Εκτός από τις υπέροχες παραλίες της και τα εκπληκτικά τοπία που προσφέρει στους επισκέπτες της, πολλοί είναι εκείνοι που την επιλέγουν και για τη νυχτερινή της διασκέδαση.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα μέρη στα  οποία μπορείτε να διασκεδάσετε όπως πουθενά αλλού; Ανακαλύψτε παρακάτω όλες τις αγαπημένες περιοχές ντόπιων και επισκεπτών για να ζήσετε μοναδικές στιγμές κατά την εξόρμησή σας στο πανέμορφο αυτό νησί του Ιονίου.

Οι 5 καλύτερες περιοχές για ξεφάντωμα!

Από το Αργοστόλι και τις περιοχές κοντά σε αυτό, στο Λιθόστρωτο, την Αντίσαμο αλλά φυσικά και τη Σκάλα, οι επιλογές σας σε μπαρ, κλαμπ αλλά και σε πιο παραδοσιακές βραδιές είναι αμέτρητες. Εξερευνήστε τις όλες!

Αργοστόλι

Η πρωτεύουσα του νησιού δε θα μπορούσε να μην πρωτοστατεί στη νυχτερινή ζωή στην Κεφαλονιά. Εδώ βρίσκονται τα περισσότερα κέντρα και μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης.

Υπάρχουν κλαμπ τα οποία λειτουργούν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και μπαρ με ιδιαίτερα cocktail και ποτό για να διαλέξετε το αγαπημένο σας. Για να ξεκινήσετε τη βραδιά σας σωστά πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου σε κάποια ταβέρνα ή σε κάποιο εστιατόριο. Απολαύστε το γεύμα σας με θέα τη θάλασσα και τους φοίνικες ή σε κάποια αυλή ενός παλαιού αρχοντικού στα σοκάκια του κέντρου.

Θαλασσινά, κρέας, μεζεδάκια και πολλά ακόμη παραδοσιακά πιάτα σας περιμένουν να τα γευτείτε! Μπορείτε να αντισταθείτε;

Να ξέρετε πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να συναντήσετε τη φιλαρμονική ορχήστρα. Αφήστε τη λοιπόν να σας ταξιδέψει με τραγούδια του νησιού και όχι μόνο!

Αντίσαμος

Η Αντίσαμος είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού. Την επισκέπτεται πολύ μεγάλος αριθμός τουριστών αλλά και ντόπιων μιας και συνδυάζει γαλαζοπράσινα νερά με άσπρα βότσαλα σε ένα μοναδικό καταπράσινο τοπίο από τα βουνά που περιτριγυρίζουν την παραλία.

Θα βρείτε και ένα cocktail bar για πιο χαλαρές βραδιές μετά τη βουτιά σας αλλά και ένα beach bar στο οποίο διοργανώνονται φυσικά ανεπανάληπτα πάρτι. Αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι και διάφορα άλλα beach bar σε διάφορες παραλίες στην Κεφαλονιά.

Για να γεμίσετε με ενέργεια πριν τη ξέφρενη διασκέδασή σας επιλέξτε το υπέροχο εστιατόριο που βρίσκεται εκεί με εξαιρετικά πιάτα και συνδυασμό γεύσεων. Η διασκέδαση όμως δε σταματά εκεί…

Για τους λάτρεις των extreme sports, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα θαλάσσια σπορ που παρέχονται στην παραλία της Αντίσαμου. Η εμπειρία είναι απλά μοναδική.

Σκάλα

Στη Σκάλα υπάρχουν πολλά μπαρ δίπλα από την παραλία στα οποία μπορείτε να απολαύσετε το cocktail ή το ποτό σας. Αντίστοιχα μπορείτε να βρείτε και πολλά εστιατόρια με παραδοσιακές γεύσεις βασισμένες σε θαλασσινά και στο κρέας, ανάλογα το μαγαζί που θα επιλέξτε να δειπνήσετε.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να μείνετε σε αυτήν την περιοχή, τα ξενοδοχεία είναι πολλά και βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα εστιατόρια και τα βραδινά μαγαζιά.

Φισκάρδο

Το Φισκάρδο είναι μια πανέμορφη και γραφική περιοχή σχεδόν μία ώρα μακριά από το Αργοστόλι. Διαθέτει μοναδικές παραλίες και πολύ κοντά σε αυτές βρίσκονται τα δεκάδες μπαρ και εστιατόρια της περιοχής με την εκπληκτική τους θέα.

Αν επιλέξετε να μείνετε στο Φισκάρδο υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία εδώ, ενώ ακόμα σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε και τη Λευκάδα, μιας και υπάρχει απευθείας καραβάκι από το Φισκάρδο στο άλλο νησί. Σε απόσταση μιας ώρας είναι και η περιοχή Σάμη μέσω της οποίας μπορείτε να βρεθείτε στη γειτονική Ιταλία.

 

2 Σχόλια

  1. Συγνώμη μιλάτε για χειμώνα η καλοκαίρι;;;γιατί η Σκάλα ,η Αντίσαμος και γενικά όλο το νησί εκτός Αργοστόλιου είναι κρανίου τόπος….άντε τα έχετε ισοπεδώσει όλα με τις βλακείες που γράφετε …γιατί δεν λέτε ποια είναι αυτά τα κοκτέιλ μπαρ που είναι ανοιχτά μέχρι το πρωί;;;και ειδικά στη Σκάλα η την Αντίσαμο;;;

  2. Νυχτερινή Διασκέδαση στη Κεφαλλονιά ..
    Χαχαχαχα
    Εδώ γελάμε η κλαίμε με μαύρο δάκρυ, ακόμα και στη Γουαδελουπη η στο Βλαδιβοστοκ με -20 C° καλύτερα θα περάσεις !!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!