Νέες ανοιξιάτικες προφορές απο το ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΣ market το super market του Κεφαλονίτη.

Είναι η εποχή για τα λαδερά. Λαχανικά που κρατάνε την φρεσκάδα τους χάρη στην άριστη συντηρήσή τους και την ποιότητα της πρώτης ύλης. Λαχανικά που θα δώσουν χρώμα στο οικογενειακό τραπέζι και Υγεία στους ανθρώπους σας.

Λαχανικά κλασικά ελληνικά αλλά και .. εξωτικά έτσι για αλλαγή στη γεύση. Λαχανικά με την εγγύηση της βιομηχανίας ΑΙΝΟΣ! Μιας βιομηχανίας με την οποία η Κεφαλονιά έχει δεσμούς καταγωγής των ιδιοκτητών της.

Μπορείτε να δώσετε  στη συνταγή σας Κεφαλονίτικο άρωμα ψιλοκόβοντας άγριο μάραθο, που βρίσκεται άφθονο αυτή την εποχή σε κάθε χωράφι του νησιού μας. Τον ρίχνεται λίγο πριν σερβίρετε το φαγάκι σας , για να διατηρήσει όλο του το άρωμα.

Μια από τις πιο ιδιόρρυθμες ελληνικές πίτες  είναι η Κεφαλονίτικη η αγκιναρόπιτα. Παρασκευάζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα με τις κατεψυγμένες αγκινάρες ΑΙΝΟΣ. Τις κόβετε σε κομματάκια κατά το γούστο σας, προσθέστε κατεψυγμένο αρακά, φρέσκο κρεμμυδάκι και άφθονο μάραθο.. Α! Μη ξεχάσετε και λίγο ρυζάκι για να δέσει! Βάζετε το μείγμα σε φύλλο και το ψήνετε κατά την τέχνη!

Καλή σας απόλαυση με τα καταπράσινα της ΑΙΝΟΣ και τις προσφορές του …

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!