ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ: Προτάσεις για το τραπέζι της Λαμπρής

332

Ο Χρήστος Θεοδωρακάτος για άλλη μια φορά μας δίνει τις προτάσεις του για τα κρασιά της “ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ” που θα τιμήσουν το τραπέζι της Λαμπρής.

Truth (ΠΟΠ Ρομπόλα Κεφαλληνίας από βιολογικούς αμπελώνες), χυμώδες και ισορροπημένο στο στόμα, ενώ η τραγανή του οξύτητα χαρίζει καθαρότητα, σε συνδυασμό με το βοτανικό χαρακτήρα του κρασιού έρχονται να ισορροπήσουν το αυγολέμονο και τη λιπαρότητα της μαγειρίτσας.

Ρομπόλα Βαρέλι (ΠΟΠ Ρομπόλα Κεφαλληνίας) ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια προσφέροντας πλούτο και λιπαρότητα αλλά και ισορροπημένη οξύτητα και ένταση. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για να συνοδεύσουμε τις σούβλες της ημέρας.

Εναλλακτικά, μπορούν εξίσου να συνοδευτούν από το Nouvelle Epoque Βοστιλίδι, που είναι γεμάτο και εντυπωσιακό στο στόμα, με επιβλητική και μακρά επίγευση, σε συνδυασμό με αρώματα βανίλιας και φύλλων καπνού από την παραμονή του κρασιού σε δρύινα αμερικάνικα βαρέλια.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από το πασχαλινό τραπέζι ένα αρωματικό ερυθρό κρασί με βελούδινες τανίνες αλλά και οξύτητα που θα το ισορροπήσει με το λίπος, και δεν είναι άλλο από τη Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη.

΄Τα κρασιά της ετικέτας ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ (Συνεταιρισμός Ρομπόλας) θα τα βρείτε σε όλα τα super market και τις κάβες της Κεφαλονιάς αλλά και στο πρατήριό τους στη Λεωφ. Αντώνη Τρίτση όπου εκεί ο Χρήστος Θεοδωρακάτος μπορεί να σας δώσει προτάσεις ανάλογα με τα εδέσματα και τα γλυκά που θα προσφέρετε.

Οι Συνεταιριστές, τα στελέχη και το προσωπικό της ΟΡΕΛΙΟΣ ΓΗ, σας εύχονται ευτυχισμένη Λαμπρή σε όσους αγαπάτε!

Και προσοχή! Δεν οδηγούμε όταν έχουμε καταναλώσει αλκοόλ!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!