Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Διονύση Κωνσταντάκη (UPD)

706
penthos

Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του αγαπητού συμπολίτη μας και άξιου οικογενειάρχη Διονύση Κωνσταντάκη, πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου Αργοστολίου Άγγελου Κωνσταντάκη. Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του Άγγελο, Κώστα και Ανδρέα και σε όλους τους οικείους του που θρηνούν  για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Να σας συνοδεύει για πάντα η ευχή του.

 Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ της Κοινότητας Φαρακλάτων, σε έκτακτη  (  δια Περιφοράς  ) Συνεδρίαση σήμερα Παρασκευή   24   Μαίου 2024      εκφράζουν την βαθιά τους  θλίψη για τη απώλεια του συγχωριανού μας Διονύση Κωνσταντάκη.

   Εκφράζουν τα ειλικρινή  τους Συλλυπητήρια   στην Οικογένεια και τους οικείους του

 Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Μαρινάκης                                                       

Τα μέλη

 Κωνσταντίνος Καλογηράτος
  Σπυρίδων Κρούσσος                                                                                                                                                                             

Δημοτική παράταξη Ισχυρη Κεφαλονιά

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Διονύση Κωνσταντάκη, που άφησε το ισχυρό αποτύπωμα του, στην Κεφαλονιά με την έντονη δραστηριότητα του. Ο Διονύσης Κωνσταντάκης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του συλλόγου «Κέφαλος» στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μετανάστευσε μετά το σεισμό του 1953. Με παππού ιερέα και πατέρα ψάλτη, ήρθε από νωρίς κοντά στην Εκκλησία και υπήρξε αρχιψάλτης στην Κεφαλονιά και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου Αγίου Δημητρίου –Ευαγγελιστρίας Φαρακλάτων, του αγαπημένου χωριού του.

μετείχε ως μέλος στην Εκκλησιαστική Κεφαλληνιακή Χορωδία. Πάντα δραστήριος ο Διονύσης Κωνσταντάκης, με τα προβλήματα των ομογενών μας και του νησιού μας – γύρισε μάλιστα και ντοκιμαντέρ που προβλήθηκαν και ακόμα προβάλλονται – συνέβαλε τα μέγιστα στην ανακαίνιση του καμπαναριού της Εκκλησίας Αγίου Δημητρίου – Ευαγγελιστρίας των Φαρακλάτων, που είχε καταρρεύσει από το σεισμό του 1953.

Στέλνουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στα παιδιά του Άγγελο, Κώστα και Ανδρέα και στις οικογένειες τους. Θα μείνει για πάντα στην μνήμη μας. Εκ του Γραφείο Τύπου.

Δημοτική Παράταξη Δήμου Αργοστολίου “Ισχυρή Κεφαλονιά”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Δήμαρχος Αργοστολίου και το  Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου     σε έκτακτη  (  δια Περιφοράς  ) Συνεδρίαση σήμερα Παρασκευή   24   Μαίου 2024      εκφράζουν την βαθιά τους  θλίψη για τη απώλεια του Διονύση Κωνσταντάκη,  πατέρα του  Δημοτικού Συμβούλου  Άγγελου Κωνσταντάκη .  Εκφράζουν τα ειλικρινή  τους Συλλυπητήρια   στην Οικογένεια και τους οικείους του . 

  ΓΡΑΦΕΙΟ   ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ         

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ν.Π.Δ.Δ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αργοστόλι, 23 Μάϊου 2024
Ταχ.Δ/νση : Λεωφ. Βεργωτή 131
Αργοστόλι
Ταχ. Κώδικας : 281 00
Πληροφορίες : Γραφείο Προέδρου

ΘΕΜΑ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου ΟΤΑ «Οργανισμός κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας» Κεφαλληνίας εκφράζουν τη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ. κ. ΄΄Αγγελο Κωνσταντάκη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα κ. Διονύση. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δίνει δύναμη στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Λασκαράτος Γεώργιος
Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 24-ΑΘΗΝΑ

Αθήνα 23/5/2024

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια στους οικείους του για την απώλεια του Διονύση Κωνσταντάκη, αξιαγάπητου συγχωριανού μας, συνεργάτη και μέλος του Συλλόγου μας επί πολλά χρόνια, άξιου οικογενειάρχη, αρχιψάλτη και μέλος της Εκκλησιαστικής Κεφαλληνιακής Χορωδίας με έντονη δραστηριότητα στα πολιτιστικά δρώμενα όλης της Κεφαλλονιάς, δραστήριου κεφαλλονίτη και στο εξωτερικό ως ιδρυτικό μέλος και για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου «ΚΕΦΑΛΟΣ» στις ΗΠΑ, αποτελώντας παράδειγμα άξιου κεφαλλονίτη εντός και εκτός του νησιού.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγής Λυκούδης Ευαγγελία Δελλαπόρτα

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!