Πολύ συζήτηση για το κόστος του ΝΕΟΥ ΝΕΡΟΥ…που δεν θα το λέμε ..νεράκι…λόγω υψηλού κόστους, αφού όπως είπε ο νερένιος και όχι νερουλός αντιδήμαρχος  έργων ..η επιβάρυνση του κυβικού νερού θα ανέρχεται  στο κόστος ενός μικρού μπουκαλιού νερού !

Δηλαδή ο Δήμος προκειμένου να φτιάξει το ιστορικό έργο του εργοστασίου αφαλάτωσης, έλαβε πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη επιβάρυνσης καταναλωτών, την οποία δεν δημοσιεύει για να σταματήσει η πολυλογία και η παραπληροφόρηση και η ανησυχία και η υποτίμηση του έργου, στην οποία αναγραφόταν προφανώς η επιβάρυνση που ανακοίνωσε και έτσι αποφάσισε την υλοποίηση του έργου…..με εισήγηση ανάλογη επιβάρυνσης κυβικού «ενός μικρού μπουκαλιού νερού»!

Οπότε και η υπόθεση τεχνικά και με πολύ αγάπη στον πολίτη, θεωρήθηκε λυμένη και προχώρησε το συμφέρον έργο, όλως τυχαίως παραμονή εκλογών και όχι νωρίτερα για να ξεδιψάσουμε και νωρίτερα, αφού ήταν τόσο φθηνό.

Η υπόθεση μοιάζει με την συζήτηση στον καφέ τότε έλληνα υπουργού, κάποτε παιδείας και της Κριστίν Λαγκάρντ στο Παρίσι, όπου την ώρα  του καφέ, η εκπρόσωπος του ΔΝΤ τον ρώτησε πώς “θα επιλύσετε την υπόθεση του χρέους?” και αυτός  πήρε την χαρτοπετσέτα του καφέ και έγραψε επάνω το σχέδιο της κυβέρνησης, προς κατάπληξη της φλεγματικής περσόνας, η οποία και το δημοσιοποίησε σκωπτικά μετά από καιρό….

Άρα, αν το  ελληνικό χρέος μπορεί να επιλυθεί πάνω σε μια χαρτοπετσέτα καφενείου αξιόπιστα, η οικονομική επιβάρυνση  ενός έργου εκατομμυρίων ευρώ, που αναλογεί σε κάθε πολίτη που θα πληρώσει «το μάρμαρο», δεν μπορεί ανά κυβικό να κοστολογηθεί τεχνικά και λογικά απλά και ορθά… ίσα με ένα μπουκαλάκι νερό ? Αστεία πράγματα.

Ο  Ξεδιψασμένος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. Δεν έγινε διευκρίνηση αν το μπουκαλάκι θα το αγοράζαμε από το περίπτερο,από το εστιατόριο,από το μπακάλικο ή σε τιμή χοντρικής;

Comments are closed.