Αναπλάσεις με αυτό το καδομάνι δεν γίνονται!

406

Η εικόνα των κάδων από άκρη σε άκρη στην Κεφαλονιά είναι απογοητευτική. Δεν είναι μόνο ότι είναι γεμάτοι ή και άδειοι με σκουπίδια δίπλα τους, είναι ότι αυτοί οι κάδοι είναι παρωχημένοι.

Δεν γίνεται να αναπλάθεις την παραλιακή Αργοστολίου πχ και να έχεις πρώτη μούρη το καδομάνι.  Δεν γίνεται σε περιοχές όπως η Μελισσάνη, ο Μύρτος, ο Πλατύς  Γιαλός να δεσπόζουν οι κάδοι είτε άδειοι είτε γεμάτοι.

Οι μεγάλες σύγχρονες πόλεις ανά την Ελλάδα προχωράνε στην εγκατάσταση υπόγειων κάδων.  Αυτό είναι πλέον μονόδρομος για τους «καθαρούς» δήμους.

Στην Κεφαλονιά έχουμε υπόγειους κάδους μόνο σε δυο σημεία. Στην περιοχή του ΞΕΝΙΑ και στον Μακρύ Γιαλό. Είναι ήδη και αυτοί παρωχημένοι.

Υπόγειοι κάδοι στο ΞΕΝΙΑ, Αργοστόλι

Και άλλη φορά το έχουμε επισημάνει. Αντί να καυγαδίζουμε που θα πάνε οι κάδοι καλύτερα είναι να τους κρύψουμε.  Είναι μια ανοικτή πληγή για το Αργοστόλι ιδιαίτερα στην παραλιακή και για κάθε πόλη.

Ακούμε, διαβάζουμε , γράφουμε για πράσινα ταμεία.. Μήπως να ψαχτεί το θέμα για κονδύλια;  Mήπως να ρωτήσουμε πόλεις που ήδη έχουν εγκαταστήσει υπόγειους κάδους;

Αυτή η εικόνα πάντως στην παραλιακή Αργοστολίου πρέπει να αλλάξει. Δεν συνάδει με την ανάπλαση, δεν συνάδει με την πρστασία της δημόσιας υγείας.

Kefaloniapress

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!