Νέο «σκαμπίλι» για ΦΟΔΣΑ με το μπλοκάρισμα του έργου της Κέρκυρας από το ΣτΕ !

188

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα «σκαμπίλια» για τον ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων και προσωπικά την Πρόεδρο του και Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα και τα ανώτατα δικαστήρια !

  • Μετά την ακύρωση των αποφάσεων του διαγωνισμού από τον ΦΟΔΣΑ για τα σκουπίδια της Κεφαλονιάς από την επιτροπή του άρθρου 152 !
  • Μετά από την ακύρωση της ανάθεσης έργου επίσης από τον ΦΟΔΣΑ για τα σκουπίδια της Ζακύνθου από το Ελεγκτικό Συνέδριο !
  • Τώρα τρίτωσε το «στραπάτσο» για Κράτσα και ΦΟΔΣΑ με το μπλοκάρισμα του διαγωνισμού από τον ΦΟΔΣΑ αυτή τη φορά για το έργο των σκουπιδιών της Κέρκυρας και το Συμβούλιο της Επικράτειας (ΣτΕ), αναγκάζοντας την κα Κράτσα να σταματήσει την διαδικασία του διαγωνισμού ! (Διάβασε εδω ΨΕΒ346ΜΜΜ7-ΒΟ4 ).

Όλα πάνε στραβά και ανάποδα με τον ΦΟΔΣΑ, αφού το κατασκεύασμα της Κυβέρνησης με την συγχορδία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και κάποιων άλλων «γαλάζιων αυτοδιοικητικών»,  αποδεικνύεται ότι φτιάχτηκε «στο πόδι» -όπως είχε εξαρχής καταγγελθεί – με αποτέλεσμα να σχοινοβατεί μεταξύ νομιμότητας και μη.

Ταυτόχρονα οι εξελίξεις με τις αλλεπάλληλες ακυρωτικές αποφάσεις ανώτατων δικαστηρίων (ΣτΕ, Ελεγκτικό Συνέδριο) αποδεικνύουν το πόσο δίκιο είχαν οι Κεφαλονίτες αυτοδιοικητικοί (τουλάχιστον στην συντριπτική τους πλειοψηφία) που από την αρχή αντιστάθηκαν δεχόμενοι αήθεις επιθέσεις ακόμη και απειλές για διώξεις τους από την κα Κράτσα.

Εν τω μεταξύ το θέμα για τις αλλεπάλληλες διοικητικές παραβάσεις του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων έρχεται για τρίτη φορά (!) στη Βουλή με ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ..

Θυμίζουμε ακόμη ότι μέσα στο Δεκέμβρη θα εκδικαστεί από το ΣτΕ η προσφυγή της Κράτσα εναντίον των αποφάσεων της επιτροπής του άρθρου 152 που είχαν δικαιώσει το Φόρτε για τη νομιμότητα της λειτουργίας του ΦΟΔΣΑ και του διαγωνισμού του έργου της Κεφαλονιάς με το οποίο … τριπλασιάζονται τα δημοτικά τέλη στο νησί μας !

Όλα του ΦΟΔΣΑ δύσκολα κα Κράτσα! Ετσι όπως τα καταφέρατε!

Kefaloniapress

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις