Χωρίς δεύτερη σκέψη οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ της Κεφαλονιάς ψήφισαν Νικόλα Φαραντούρη για την ευρωβουλή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Η διαφορά ψήφων του Νικόλα από τη δεύτερη στη σειρά επιλογής στην Κεφαλονιά Μαρία Μπεκατώρου είναι τεράσστια.

Στην Κεφαλονιά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πήρε 2.852 ψήφους. Ο Νικόλας Φαραντούρης από αυτά τα ψηφοδέλτια πήρε 2.111 σταυρούς ενώ δεύτερη ήρθε η Μαρία Μπεκατώρου με 484 σταυρούς.

Η διαφορά σταυρών μεταξύ πρώτου και δεύτερου είναι “τρομακτική”, αλλά ας μη ξεχνάμε οτι ο Φαραντούρης αλωνίζει την Κεφαλονιά εδώ και δυο χρόνια ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , βρίσκεται σε όλα ΟΛΑ κυριολεκτικά , τα τηλεοπτικά πάνελ και αλώνισε όλη την Ελλάδα ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με μια απίστευτη ενέργεια και κινητικότητα.

Αν μας επιτρέπεται ένα σχόλιο: Οι 2.852 ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Κεφαλονιά (παρά την τεράστια αποχή), μη θεωρηθούν δεδομένοι. Ο Νικόλας συγκέντρωσε ψήφους και από μεγάλο μέρος των δυσαρεστημένων Νεοδημοκρατών , με την ακρίβεια και την τοπική πολιτική κατάσταση.

Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο κ. καθηγητής με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό θα ασκήσει τα καθήκοντά του ως Ελληνας Ευρωβουλευτής και θα αναστατώσει το Ευρωκοινοβούλιο με το Κεφαλονίτικο ταμπεραμέντο του..

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!