ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 20 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι κεντρικές εκδηλώσεις εορτασμού των 20 ετών λειτουργίας του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2024, στην Κέρκυρα.

Το σημαντικό αυτό γεγονός για το Τμήμα Πληροφορικής και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία ανασκόπησης και αναστοχασμού δύο δεκαετιών ακαδημαϊκής αριστείας, πρωτοπορίας και κοινωνικής συνεισφοράς.

Οι κεντρικές εκδηλώσεις εορτασμού έγιναν σημείο συνάντησης ακαδημαϊκού προσωπικού, φοιτητών, αποφοίτων και διακεκριμένων προσκεκλημένων, αντικατοπτρίζοντας τα επιτεύγματα του Τμήματος, τις συνεισφορές του στην επιστήμη και την κοινωνία και τα σχέδια για μια επιτυχημένη πορεία για το μέλλον.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού ξεκίνησαν την 15η Μαΐου, με δύο εκδηλώσεις που απευθύνονταν κυρίως, αλλά όχι μόνο, στους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής:

● την Ημερίδα Καριέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία Deloitte και τους ανθρώπους της, να παρακολουθήσουν μια τεχνική παρουσίαση για το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της εταιρείας, καθώς και να ενημερωθούν για τις ανοικτές θέσεις εργασίας και ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης που αυτή προσφέρει. Η ημερίδα έκλεισε με ανοιχτό booth για γνωριμία και συνεντεύξεις φοιτητών.
● το Ionian Wikithon, σε συνεργασία του εργαστηρίου NMSLab του Τμήματος με το Wikimedia Community User Group Greece. Μια ανοιχτή εκδήλωση, όπου όλη η κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και επαγγελματίες, ερασιτέχνες και νέοι/νέες, με ενδιαφέρον για την τεχνολογία της επικοινωνίας και της πληροφορίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο της Wikimedia.

Το πλήρες κείμενο της ενημέρωσης εδω : ΔΤ-ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-PostEvent

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!