Jet2holidays : Το 33% των ταξιδιωτών επιλέγει διακοπές μέσα στο Euro 2024

19

Tο ένα τρίτο των ταξιδιωτών βρίσκονται τυχαία σε διακοπές κατά τη διάρκεια του Euro 2024, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Jet2holidays σε 1.700 ζευγάρια.

Ειδικότερα, το 38% δεν γνώριζε ότι οι διακοπές τους θα έπεφταν μαζί με το Euro 2024 όταν τις σχεδίαζαν.

Ενώ το 57% από αυτούς σκοπεύει να αποφύγει εντελώς τα παιχνίδια, το 52% είναι πραγματικά ενθουσιασμένο με τον τυχαίο συγχρονισμό

Το 33% προγραμμάτισε σκόπιμα τις διακοπές του να συμπέσουν με το τουρνουά.

Το 36% πιστεύει ότι η καλή απόδοση της ομάδας τους θα μπορούσε να βελτιώσει την εμπειρία των διακοπών του.

Μειονεκτήματα

Το 22% των θαυμαστών του Euro 2024 να αναμένουν να περνούν λιγότερο χρόνο με τους συνταξιδιώτες τους από ό,τι συνήθως κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

Επιπλέον, το 20% αναμένει περισσότερες διαφωνίες με τους συνταξιδιώτες τους λόγω του τουρνουά, σύμφωνα με τα στοιχεία του OnePoll.com.

Για να ξεφύγει από τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου, το 32% σχεδιάζει να κάνει εκδρομές με μόνο σκάφος, το 39% θα εξερευνήσει κοντινές πόλεις και το 29% ανυπομονεί για χαλαρωτικές σιέστες δίπλα στην πισίνα.

Περισσότεροι από ένας στους πέντε (21%) σκέφτηκαν να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια όταν ανακάλυψαν ότι οι διακοπές τους συμπίπτουν με το Euro 2024 και το 13% σκέφτηκε να προγραμματίσει επιπλέον διακοπές αργότερα μέσα στο έτος.

Παρά αυτές τις προκλήσεις, οι μισοί από τους ερωτηθέντες πιστεύουν ότι η καλή εμφάνιση των ομάδων τους θα φέρει χαρά στους τουρίστες από όλη την Ευρώπη και το 43% προβλέπει θετικό αντίκτυπο στις τοπικές οικονομίες λόγω της εισροής οπαδών του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!